Καμίνης: «Οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να υποστηρίξουν τον πρωθυπουργό»

Καμίνης: «Οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να υποστηρίξουν τον πρωθυπουργό»

«Αυτό που οι Έλληνες απέρριψαν στο δημοψήφισμα δεν ήταν οι μεταρρυθμίσεις, γιατί κανείς δεν τους ρώτησε γι’ αυτές, αλλά τη μεγαλύτερη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων

Καμίνης: «Οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να υποστηρίξουν τον πρωθυπουργό»
Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg παραχώρησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, εκφράζοντας την άποψη ότι θα πρέπει να υποστηριχθεί από τις πολιτικές δυνάμεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η συμφωνία εξασφαλίζει την παρουσία μας στην Ευρώπη, αλλά είναι η αρχή ενός πολύ δύσκολου δρόμου που πρέπει να ακολουθήσουμε για τα επόμενα χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να παραμείνει προσηλωμένος στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας» σημείωσε ο κ. Καμίνης. 

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα τόνισε: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η κυβέρνηση πρέπει να υποστηριχθούν απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ώστε να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις. Θα υποστηρίξουμε πλήρως την προσπάθεια της κυβέρνησης να εφαρμόσει την εν λόγω συμφωνία, η οποία προωθεί ριζικές αλλαγές στο δημόσιο τομέα και την ελληνική κοινωνία». 
Κλείσιμο

Σε ερώτηση για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις είπε: «Με τη στάση του πέτυχε να αποδυναμώσει τις ακραίες δυνάμεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη. Είναι στο χέρι του πλέον, να φέρει κοντά τους Έλληνες του «ναι», με τους Έλληνες του «όχι». Αυτό που οι Έλληνες απέρριψαν στο δημοψήφισμα δεν ήταν οι μεταρρυθμίσεις, γιατί κανείς δεν τους ρώτησε γι’ αυτές, αλλά τη μεγαλύτερη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης