Πάλι χωρίς υπογραφές εστάλησαν οι προτάσεις της Αθήνας!

Πάλι χωρίς υπογραφές εστάλησαν οι προτάσεις της Αθήνας!

Την... παράλειψη εκ μέρους της Αθήνας «κάρφωσε» στο Τwitter ο επικεφαλής του γραφείου του Γιούνκερ, Μάρτιν Σέλμαγερ - Πίτερ Σπίγκελ (FT): «Ουπς, φαίνεται ότι κάποιος ξέχασε να υπογράψει την επιστολή του με το αίτημα διάσωσης»

Πάλι χωρίς υπογραφές εστάλησαν οι προτάσεις της Αθήνας!
Χωρίς τις απαιτούμενες υπογραφές φαίνεται πως έστειλε η ελληνική κυβέρνηση τις προτάσεις της στους Θεσμούς, για το πακέτο μέτρων προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και λίγο πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο των δανειστών. 

Την... παράλειψη εκ μέρους της Αθήνας «κάρφωσε» ο επικεφαλής του γραφείου του Γιούνκερ, Μάρτιν Σέλμαγερ,ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter έγραψε ότι «χρειάζονται υπογεγραμμένες επιστολές» για να υπάρξει αξιοπιστία. 

Κλείσιμο


Λίγα λεπτά αργότερα ο Σέλμαγερ ανήρτησε νέο tweet γράφοντας: «Τώρα ελήφθησαν. Υπογεγραμμένες. Οι τρεις Θεσμοί θα τις αξιολογήσουν».



Την «αμέλεια» του πρωθυπουργού να υπογράψει την επιστολή του με την οποία συνόδευε την πρόταση της Αθήνας σχολίασε και ο γνωστός δημοσιογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ στο Twitter: «Ουπς, φαίνεται ότι κάποιος ξέχασε να υπογράψει την επιστολή του με το αίτημα διάσωσης» έγραψε και παρέθεσε μια φωτογραφία με το τέλος της επιστολής του Έλληνα πρωθυπουργού, όπου δεν υπάρχει η υπογραφή του πάνω από το όνομά του. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης