Κώστας Σημίτης: Ψηφίζουμε «ναι» για την σταθερότητα και την ανάπτυξη

Κώστας Σημίτης: Ψηφίζουμε «ναι» για την σταθερότητα και την ανάπτυξη

Αποτέλεσμα του «όχι» θα είναι η επίταση της κρίσης και η εξαθλίωση - Ας μην επαναλάβουμε ένα βαρύτατο λάθος, τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός

Κώστας Σημίτης: Ψηφίζουμε «ναι» για την σταθερότητα και την ανάπτυξη
Υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα τάσσεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, με δήλωσή του, που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ψηφίζουμε «ναι» για την σταθερότητα και την ανάπτυξη, σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός και τονίζει πως «αποτέλεσμα του «όχι» θα είναι η επίταση της κρίσης και η εξαθλίωση».


Κλείσιμο
Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Σημίτη

Στο δημοψήφισμα της Κυριακής ψηφίζουμε ΝΑΙ. Οι πολιτικές της Ευρωζώνης είναι πιεστικές. Όμως εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση της οικονομίας και στηρίζουν την ανάπτυξη της χώρας. Με το ναι θα εξασφαλίσουμε στη χώρα μας οικονομική σταθερότητα.
Δεν ψηφίζουμε ΟΧΙ.  Όχι, σημαίνει όχι στην οικονομική σταθεροποίηση, όχι στη χρηματοδότηση της χώρας, όχι σε κανόνες που αποτρέπουν την ύφεση και το χάος.  Οι κλειστές τράπεζες το αποδεικνύουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι η σημερινή κρίση ξεκίνησε το 2008-2010 γιατί οι τότε ελληνικές κυβερνήσεις είπαν όχι στους κανόνες.   Ισχυρίζονταν ότι «λεφτά υπάρχουν».  Λεφτά όμως δεν υπήρχαν.   Όπως και δεν υπάρχουν σήμερα. Όπως και σήμερα δεν είναι δυνατή η χρηματοδότηση της οικονομίας μας από τις αγορές ή τρίτους.  Αποτέλεσμα του ΟΧΙ θα είναι η επίταση της κρίσης και η εξαθλίωση.  Ας μην επαναλάβουμε ένα βαρύτατο λάθος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης