Κωνσταντινόπουλος: Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας

Κωνσταντινόπουλος: Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας

Κανονικά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Πελοπόννησο και η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου προέδρου χαρακτηρίζεται ικανοποιητική
 

Κωνσταντινόπουλος:  Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας
«Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος,λίγο μετά τις 10.00 το πρωί,έφτασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί τον υποδέχτηκαν φίλοι του με τους οποίους συνομίλησε για λίγο και στην συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά δήλωσε ότι, «σήμερα ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, με ευθύνη, σχέδιο, δράση και αλήθεια για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας με την ευθύνη και την δύναμη της γενιάς μας».

Στο μεταξύ,κανονικά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Πελοπόννησο και η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου προέδρου χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης