Νέο επεισόδιο Μεϊμαράκη με Ζωή: Έχετε γίνει και «διακοψίας» συν τοις άλλοις...

Νέο επεισόδιο Μεϊμαράκη με Ζωή: Έχετε γίνει και «διακοψίας» συν τοις άλλοις...

Η πρόεδρος της Βουλής διέκοψε τον προκάτοχό της, ενώ μιλούσε, με αποτέλεσμα τη ρήξη

Νέο επεισόδιο Μεϊμαράκη με Ζωή: Έχετε γίνει και «διακοψίας» συν τοις άλλοις...
Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η σημερινή πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Εξεταστικής διέκοψε τον κ. Μεϊμαράκη, ενόσω εκείνος τοποθετούνταν, με αποτέλεσμα να λογομαχήσουν. 

«Η Βουλή είναι αυτόνομη, αλλά επειδή πολλά ακούγονται και οι υποψίες έχουν αυξηθεί ότι κάποιοι λειτουργούν εις βάρος της κυβέρνησης, ίσως ότι υπονομεύουν τη διαπραγμάτευση...» εξηγούσε ο κ. Μεϊμαράκης, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου τον διέκοψε για του πει και -ειρωνικό- ύφος: «Ελάτε κ. Μαϊμαράκη, αρκεί που λειτουργείτε εσείς υπέρ της κυβέρνησης, ελάτε...».

Κλείσιμο
Αμέσως ο κ. Μεϊμαράκης της απάντησε: «Ε, ναι. Σας ενοχλεί αυτό; Μα είναι δυνατόν να μου κάνετε τώρα τέτοια διακοπή; Έχετε γίνει και "διακοψίας" συν τοις άλλοις. Δεν κατάλαβα, σας ενοχλεί; Τι σας ενόχλησε;» και εκείνη με μια ανάσα του είπε: «Με προτρέπετε να συνεννοηθώ με την κυβέρνηση για κάτι που έχει η ίδια η κυβέρνηση θέσει;».

Η απάντηση του κ. Μαϊμαράκη ήρθε αυθόρμητα: «Ναι, διότι είστε η πρόεδρος της Επιτροπής που είστε η πρόεδρος της Βουλής. Δηλαδή θα με λογοκρίνετε;» της είπε.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το κλίμα μεταξύ των δυο τους, στην αλλαγή σκυτάλης στο αξίωμα του προέδρου της Βουλής, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο -μέχρι και ανθοδέσμη της έδωσε ο κ. Μεϊμαράκης. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο κ. Μεϊμαράκης της επιτέθηκε εξαιτίας του άτακτου ωραρίου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, της είχε πει: «Δεν θα μου κάνετε μαθήματα συμπεριφοράς. Αφήστε τα αυτά σε μένα. Σε άλλους να τα λέτε που μπορούν να περάσουν… Με έχετε εδώ σαν ζώο… Άντε μπράβο!», για να του απαντήσει: «Προφανώς, παρεξηγηθήκατε ως έχων τη μύγα… προσβάλλετε τον εαυτό σας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης