Οι δεσμεύσεις Λοβέρδου για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας

Οι δεσμεύσεις Λοβέρδου για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία

Οι δεσμεύσεις Λοβέρδου για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας
Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία της εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος, τόνισε: «Όποιον κι αν ψηφίσετε για πρόεδρο, η συμμετοχή θα είναι από μόνη της ένα πρώτο βήμα για να δυναμώσουμε ξανά ένα Κίνημα με μεγάλη ιστορία, που είναι απολύτως αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας».

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι θέλει ένα ΠΑΣΟΚ που ακούγεται με δυνατό και καθαρό λόγο στη Βουλή και στην κοινωνία, στο λαό.

Κλείσιμο
Ειδικότερα, ο κ. Λοβέρδος έγραψε στο Facebook:

Την Κυριακή 14 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ εκλέγει τον 5ο πρόεδρό του. Σας ζητώ να συμμετάσχετε στη διαδικασία της εκλογής. Όποιον κι αν ψηφίσετε για πρόεδρο, η συμμετοχή θα είναι από μόνη της ένα πρώτο βήμα για να δυναμώσουμε ξανά ένα Κίνημα με μεγάλη ιστορία, που είναι απολύτως αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας.

Στη διαδικασία αυτή στέκομαι απέναντί σας με δυο καθαρές δεσμεύσεις:

1) ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Με δυνατό και καθαρό λόγο στη Βουλή και στην κοινωνία, στον λαό. Που θα ασκεί σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση σε μια επικίνδυνη για τον τόπο κυβέρνηση και θα έχει διακριτό πολιτικό στίγμα από τη Δεξιά.

Την ώρα που καταρρέουν τα «αντιμνημονιακά παραμύθια», αυτή η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ πρέπει να είναι παρόν και δυνατό, για να σηκώσει τη σημαία της αλήθειας και της ευθύνης.

2) ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ, με ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πορεύεται μόνο με τις αναμνήσεις και τα σύμβολά του. Πρέπει να ανανεώσει το λόγο του, να εκσυγχρονίσει την πολιτική του παρουσία σε όλα τα επίπεδα, πάντα στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Με αυτοδημιούργητα, δυναμικά στελέχη στην πρώτη γραμμή. Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη είναι ευθύνη κυρίως της νέας γενιάς των στελεχών του και σε αυτούς θέλω να δώσω ευκαιρίες.

Φίλες και φίλοι,

Εσείς θα κρίνετε ποιος μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη πορεία του κινήματος. Ποιος μπορεί να σταθεί καλύτερα στη Βουλή και στα κοινωνικά μέτωπα. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και τον πολιτικό εκσυγχρονισμό του κόμματος. Ποιος μπορεί να σηκώσει τη σημαία της αλήθειας και να αποτελέσουμε μια δύναμη ευθύνης προοπτικής και σταθερότητας στη χώρα.

Γνωρίζετε ποιος είμαι. Γνωρίζετε τη διαδρομή μου. Ζω για την πολιτική αλλά δεν ζω από την πολιτική. Έχω μια διαδρομή στο Πανεπιστήμιο και στην δικηγορία. Ανέβηκα μόνος μου ένα-ένα τα σκαλιά της πολιτικής. Παρά τα λάθη μου δεν κρύφτηκα ποτέ. Έδωσα μάχες και πέτυχα αποτελέσματα για τους πολίτες και τη χώρα, χωρίς να υπολογίσω τις επιθέσεις και το προσωπικό πολιτικό κόστος.

Σήμερα είμαι έτοιμος και δυνατός να μπω στην πρώτη γραμμή της μάχης για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Να σηκώσω το βάρος της ηγεσίας ενός μεγάλου και ιστορικού κόμματος. Και ζητώ τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Λοβέρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης