Θεοδωράκης: Λύση σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά

Θεοδωράκης: Λύση σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά

«Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για παλινωδίες» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Λύση σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά
Την ανάγκη ο Πρωθυπουργός να μοιρασθεί την ευθύνη με τους πολιτικούς αρχηγούς που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να προχωρήσει σε συμφωνία επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού έχει ως εξής:

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια από τα τελεσίγραφα που διαρρέουν είναι πραγματικά και ποια είναι εικονικά. Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για παλινωδίες.

Κλείσιμο
Ο κ. Τσίπρας ή θα κάνει μια τολμηρή κίνηση μπροστά ή θα μείνει στάσιμος και θα παρασυρθεί από το κύμα των εξελίξεων. Και μαζί του θα παρασύρει και τη χώρα. Τον καλούμε να προχωρήσει σε συμφωνία. Αν δυσκολεύεται να πάρει μόνος του την απόφαση, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να μοιρασθεί μαζί τους την ευθύνη.

Οι προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες πρέπει επιτέλους να παραμερισθούν. Από όλους. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε ακόμη και βάρη που δεν μας αναλογούν αρκεί να υπάρξει λύση σήμερα. Γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης