Σακελλαρίδης: Τα 2 δισ. ευρώ δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση

Σακελλαρίδης: Τα 2 δισ. ευρώ δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση

Aπάντηση στις δηλώσεις του Κώστα Καραγκούνη ότι το πακέτο είναι το γνωστό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που πέτυχε ο κ. Σαμαράς στα τέλη του ’13

Σακελλαρίδης: Τα 2 δισ. ευρώ δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση
Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι τα 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποτελούν επιτυχία της νυν κυβέρνησης και δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη, εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Η ανακοίνωση ήρθε ως απάντηση στις δηλώσεις του Κώστα Καραγκούνη ότι «το πακέτο των 2 δισ. που ανήγγειλε ο κ. Τσίπρας, είναι το γνωστό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης που πέτυχε ο κ. Σαμαράς στα τέλη του ’13, όπως τελικώς συμφωνήθηκε για την προγραμματική περίοδο 2014 - 2020 από τον ίδιο τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Η ΝΔ συνεχίζει να βρίσκεται σε σύγχυση. Όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει αλλά και ποιος ανακοινώνει τι! Την ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι τα 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων τα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούνκερ στις Βρυξέλες και όχι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επιπλέον τα χρήματα αυτά δεν συνδέονται με την προγραμματική περίοδο 2014-2020, στην οποία αναφέρεται ο κ. Καραγκούνης. Επομένως καμία σχέση τα 2 δισ. ευρώ με την προηγούμενη κυβέρνηση. Αν δεν μπορούν να χαρούν για τις επιτυχίες της κυβέρνησης, τουλάχιστον ας μην εκτίθενται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης