Γεωργιάδης: Μην διανοηθεί η κυβέρνηση να αφήσει τρομοκράτες έξω

Γεωργιάδης: Μην διανοηθεί η κυβέρνηση να αφήσει τρομοκράτες έξω

«Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για δύσκολα μέτρα, με εύκολα λεφτά δεν παίρνουμε», σημείωσε 

Γεωργιάδης: Μην διανοηθεί η κυβέρνηση να αφήσει τρομοκράτες έξω
Τη θέση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της τρομοκρατίας ξεκαθάρισε ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας την κυβέρνηση «να μην  διανοηθεί να αφήσει τρομοκράτες έξω».

Ο βουλευτής τόνισε ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η κυβέρνηση θα έχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε: «Η ιδέα ότι, επειδή τους εκβιάζουν οι αντι-εξουσιαστές, θα αφήσουν τον Σάββα Ξηρό έξω, είναι αδιανόητη για τη Νέα Δημοκρατία και αν γίνει κάτι τέτοιο θα συγκρουστούμε πολιτικά».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης σχολίασε ότι εάν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έχει ξεκινήσει από τις 20 Φεβρουαρίου και μετά, δηλαδή να κοροϊδεύει τους έξω και να κοροϊδεύει τους μέσα ταυτόχρονα δεν θα πάρουμε φράγκο και θα χρεοκοπήσουμε.



Παράλληλα συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει έρθει η ώρα να πει την αλήθεια και στον εαυτό του και στους βουλευτές του και στον λαό του ελπίζοντας να το καταλάβει γρήγορα - δεν έχει πολύ χρόνο, μια εβδομάδα, δέκα μέρες, σημείωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως «η αλήθεια είναι ότι η τρόικα είναι παρούσα, το μνημόνιο είναι παρών, τα μέτρα του μνημονίου είναι παρόντα».

«Αν τα κάνει γρήγορα θα πάρει τα λεφτά και μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι πολύ καλύτερο για το μέλλον αλλά δεν πρέπει να χάσει άλλο χρόνο γιατί η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο", τόνισε και πρόσθεσε ότι "πρέπει να ξέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ψηφίσουν δύσκολα μέτρα", γιατί "με εύκολα μέτρα λεφτά δεν παίρνουμε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης