Φωτογραφίες: Στην οικονομική θέση πέταξε για Βρυξέλλες ο Τσίπρας

Φωτογραφίες: Στην οικονομική θέση πέταξε για Βρυξέλλες ο Τσίπρας

Οι συνεπιβάτες του πρωθυπουργού έμειναν έκπληκτοι, όταν τον είδαν ανάμεσά τους, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγο μαζί του

Φωτογραφίες: Στην οικονομική θέση πέταξε για Βρυξέλλες ο Τσίπρας
Πιστός στην κυβερνητική γραμμή για λιτό βίο που έδωσε στους βουλευτές του φαίνεται πως μένει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το antenna.gr και με βάση φωτογραφίες που δημοσιεύει ο πρωθυπουργός προκειμένου να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες πέταξε σαν κοινός θνητός στην οικονομική θέση. 

Στην ίδια πτήση μαζί του ήταν στενοί του συνεργάτες. όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος.

Κλείσιμο


Οπως είναι φυσικό, οι συνεπιβάτες του πρωθυπουργού έμειναν έκπληκτοι, όταν τον είδαν ανάμεσά τους, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να συζητήσουν για λίγο μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ταξιδεύει στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής, ενώ το βράδυ θα έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη επταμερής συνάντηση με τη συμμετοχή της κυρίας Μέρκελ και των κ.κ.  Ολάντ, Τουσκ, Γιούνκερ, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ, στο περιθώριο της Συνόδου.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης