
Καμενε μου ξερης και Εσύ και τα έλεγες κάποτε αλλά ήταν άλλες εποχές, Αφού είναι τα δικατους πού τα σπάζουν δεν άκουσες για τα χθες προχθές τίποτα. Ήσουν έκτος Ελλάδος σίγουρα Ε τι να κάνης τορα φυσάει χηνοΚαιρός πού έλεγε φούρναρης το Μανθιου. Ανάλογα ΜΕ Τον καιρο
εδω ο κοσμος ΚΑΙΓΕΤΑΙ και το .....χτενιζεται...τα δε παιδια σου δεν θα πανε στο στρατο γιατι καποια λαμογια θα σοφιστεις...πως βρεθηκαμε αγγαλια με τον υπ" αριθμον ΕΝΑ κοπανο του πλανητη ..ουτε που το καταλαβαμε...
Ο ορισμός του "Καμμένου"! Κραυγές, μαγκιές, τζάμπα νταηλίκι και η χούφτα απλωμένη για δανεικά! Μήπως να παίρναμε κανένα μέτρο για δουλειά? Για ανάπτυξη? Για ιδιωτικοποιήσεις? Για συμφωνία να ξεπληρώσουμε αυτά που χρωστάμε και να μη γινόμαστε οι δαχτυλοδειχτούμενοι μπαταξήδες της Ευρώπης
Απορω γιατι απαντατε στον φον βενιζελο τον γερμανοτσολια.Ενας γραφικος τυπος που στις επομενες εκλογες θα ειναι εκτος βουλης που με αυτες τις ανθελληνικες δηλωσεις κλεινει το ματι στην νεα ταξη για να τον βοηθησουν μην μπει φυλακη.Αυτοι που συγχεουν τις παρελασεις με χουντικα εθιμα ειναι ημιτρελοι με φανερα ψυχασθενητικα συνδρομα.Εντωμεταξυ περιμενουμε ολοι εναγωνιως την 37η ανακοινωση ρεπουση εναντιων των παρελασεων , γιατι κατι τετοια ατομα που βλεπουν συνωστισμους στην σμυρνη ειναι εναντιων.Ολοι να τιμησουμε ελευθερα τις θυσιες και τους αγωνες των προγονων μας για ανεξαρτησια(ουπς , συγγνωμη για την λεξη ανεξαρτησια που χρησιμοποιησα απο τους γερμανοτσολιαδες σαμαροβενιζελους.Για αυτους η λεξη λευτερια ενος λαου ειναι βρισια !).Και επιτελους σταματηστε να θεωρειτε τα παντα λεφτα , μα ποσο αδεια ατομα εισαστε ?Μουρουτακια , εσεις να παρελασετε κρατωντας την σημαια της Γερμανιας που τοσο πολυ αγαπατε , γερμανοτσολιαδες ντροπη της κοινωνιας και του τοπου μας.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΑΑΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ?Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?
...Πανο, ασε τους μισελληνες και τους κομλεξικους να λενε οτι θελουν, εχεις τον Ελληνικο λαο μαζι σου. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
...να προλάβεις να ξαναιδρύσεις την ΥΕΝΕΔ για να δείξει την παρέλαση σου με τα τανκς και μετά τα τσάμικα με τα νταούλια.
...εμείς έχουμε 200 δις από Ρωσία μεριά, 300 δις από Κίνα και πάνω από 1 τρις από τους "υδατάνθρακες" του Αιγαίου. Αν θέλει ο Σόιμπλε του δανείζουμε κανένα ψιλό.
Για να παραφράσω μια αγαπημένη στους αριστερούς ρήση: "Τόσο κιτς είχαμε να δούμε από την χούντα".