Ψαριανός: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

Ψαριανός: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

«Η επιστροφή σε μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές θα ολοκληρωθεί όταν το επιτελείο Καμμένου οριστικοποιήσει τα σχέδια για τη νέα αγωγή του πολίτη» σύμφωνα με το βουλευτή του Ποταμιού

Ψαριανός: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;
Εριστικός εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός για την απόφαση Καμμένου αναφορικά με την εθνική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Ποταμιού εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Άμυνας αλλά και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, κάνοντας λόγο για «εθνική συμφιλίωση ακροδεξιάς με (την πρώτη φορά αριστερά)», και τονίζει: «Προφανώς η ισορροπία θα είναι ένα εθνικοπατριωτικό άσμα - ένας ύμνος του ΕΑΜ. Η επιστροφή σε μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές θα ολοκληρωθεί όταν το επιτελείο Καμμένου οριστικοποιήσει τα σχέδια για τη νέα αγωγή του πολίτη, που θα επιβληθεί στους μαθητές των σχολείων. Μέχρι τότε υπομονή».

Και καταλήγει: «Σύσταση: Όσοι κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει την άποψη ότι η ισχύς μιας χώρας δεν φαίνεται από τις παρελάσεις, αλλά από τις επιδόσεις της στα γράμματα, στις τέχνες, στην κοινωνική πρόνοια και στην επιχειρηματικότητα, καλούνται να αναθεωρήσουν πάραυτα τις απόψεις τους. Το καθεστώς Καμμένου δεν θα ανεχθεί παραφωνίες. Η μπιστική τετράς (Βαξεβάνης - Αρβανίτης - Στάθης - Λαζόπουλος και οι βοηθοί αυτών) εντέλλεται για την υπόδειξη των αντεθνικώς δρώντων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης