Υποψήφιος με το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς

Πέραν αυτού, με το Ποτάμι κατεβαίνει στις εκλογές ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του ιστορικού αγωνιστή της Αριστεράς καθώς και η ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιώτα Φέστα

Υποψήφιος με το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς
Με νέα και άφθαρτα πρόσωπα επιχειρεί να διευρύνει τα ψηφοδέλτιά του το Ποτάμι  και να φτάσει πιο κοντά στο στόχο που έχει θέσει ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης που είναι η τρίτη θέση στις εθνικές εκλογές. 

Νέα προσθήκη στους συνδυασμούς του Ποταμιού αποτελεί ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος θα είναι πιθανότατα υποψήφιος στη μια από τις μεγάλες περιφέρειες της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Αμυράς αποτελούσε μια από τις εκπλήξεις των περασμένων ευρωεκλογών, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. 

Κλείσιμο
Πέραν αυτού, με το Ποτάμι κατεβαίνει στις εκλογές ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του ιστορικού αγωνιστή της Αριστεράς καθώς και η ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιώτα Φέστα. 

Οι επίσημες ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων αναμένονται την Τετάρτη. Όπως έγραψε το Πρώτο Θέμα της Κυριακής στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι: Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Πέτρος Τατσόπουλος, Νίκη Φούντα, Κατερίνα Μάρκου, οι πρώην ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Άννη Ποδήματά και Σπύρος Δανέλλης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ  Ιλχάν Αχμέτ, ο γνωστός επιχειρηματίας Στρατής Μούγερ, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Νικητέας και άλλοι. 

Τέλος ονόματα έκπληξη θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο επικρατείας με τον κ. Θεοδωράκη να επιχειρεί να κάνει μια σύνθεση νέων ανθρώπων και βαριών πολιτικών και ακαδημαϊκών ονομάτων.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης