ΠΑΣΟΚ: Εκπρόσωπος αντί της Καϊλή και θέση στο Επικρατείας θέλει ο Κ. Πιερακάκης!

ΠΑΣΟΚ: Εκπρόσωπος αντί της Καϊλή και θέση στο Επικρατείας θέλει ο Κ. Πιερακάκης!

Στην εσωκομματική φιλολογία ο συμμετέχων στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ κατά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι – εμφανίζεται ακόμη και ως… μελλοντικός δελφίνος

ΠΑΣΟΚ: Εκπρόσωπος αντί της Καϊλή και θέση στο Επικρατείας θέλει ο Κ. Πιερακάκης!
Μία απρόσμενη εμπλοκή εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες στη Χαριλάου Τρικούπη με τη θέση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ κατά την προεκλογική περίοδο. Ως γνωστόν, ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Δημήτρης Καρύδης αποχώρησε από τη θέση, καθώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά και όλα έδειχναν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα κατέληγε στη προφανέστατα ενδεδειγμένη λύση της Εύας Καϊλή. Μάλιστα η ευρωβουλευτής άρχισε ήδη να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά πάνελ. Ωστόσο, παραδόξως πώς, άρχισαν να ασκούνται πιέσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ώστε να μην επιλεγεί η έμπειρη δημοσιογράφος, αλλά να προτιμηθεί ο Κυριάκος Πιερακάκης, εκ των ανερχόμενων, όπως λέγεται, στελεχών του Κινήματος, καίτοι άγνωστος στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα ο κ. Πιερακάκης φέρεται να δηλώνει κώλυμα για να είναι υποψήφιος με σταυρό σε κάποια εκλογική περιφέρεια – μάλλον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων - και να προτιμά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να είναι και εκπρόσωπος τύπου. Ο κ. Βενιζέλος δείχνει να είναι σκεπτικός για την αξιοποίηση του κ. Πιερακάκη, καθώς έχει εκφράσει από παλιά την εμπιστοσύνη του στο νεοεμφανιζόμενο στέλεχος και θα τον ήθελε σε μάχιμη θέση στην επικείμενη εκλογική μάχη. Αλλά αυτό απέχει πιθανόν από οποιαδήποτε λογική «ασανσέρ» στο εσωκομματικό «χρηματιστήριο», που θα σηματοδοτούσε η τοποθέτηση ενός άπειρου και χωρίς το ειδικό βάρος στελέχους σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.

Στην εσωκομματική φιλολογία ο κ. Πιερακάκης – ο οποίος συμμετείχε στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ κατά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι – εμφανίζεται ακόμη και ως… μελλοντικός δελφίνος!

Πάντως η κυρία Καϊλή τηρεί ψύχραιμη στάση και αποστάσεις από τις διεργασίες και τις ίντριγκες του παρασκηνίου, αναμένοντας και αποδεχόμενη πλήρως τις επιλογές της ηγεσίας, δηλώνοντας πρόθυμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε ρόλο της ανατεθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης