Βενιζέλος: Ελπίζω το 2015 να είναι μια χρονιά ασφαλής για τη χώρα

Βενιζέλος: Ελπίζω το 2015 να είναι μια χρονιά ασφαλής για τη χώρα

«Ο ελληνικός λαός θέλει συναίνεση, σταθερότητα, ενότητα» αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ελπίζω το 2015 να είναι μια χρονιά ασφαλής για τη χώρα
«Ο ελληνικός λαός θέλει συναίνεση, σταθερότητα, ενότητα. Θα αγωνιστούμε μαζί για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές και δυνατοί από αυτήν την περιπέτεια και να ξανακερδίσουμε τη θέση που αξίζει η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Αυτό τονίζει στο μήνυμα του για την Πρωτοχρονιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, και εύχεται η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά «ασφαλής για τη χώρα, σταθερή, (χρονιά) αποκατάστασης των αδικιών και πραγμάτωσης των ονείρων μας».

Το μήνυμα του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής:

Κλείσιμο
«Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε κάθε Έλληνα, σε κάθε Ελληνίδα, με υγεία και αλληλεγγύη. Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς εμπεριέχει άλλωστε την αναζωπύρωση της ελπίδας και της αισιοδοξίας. Εύχομαι και ελπίζω η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά ασφαλής για τη χώρα, μία χρονιά σταθερή, μία χρονιά αποκατάστασης των αδικιών αλλά και πραγμάτωσης των ονείρων μας. Ο ελληνικός λαός θέλει συναίνεση, σταθερότητα, ενότητα. Θα αγωνιστούμε μαζί για να μπορέσουμε να βγούμε νικητές και δυνατοί από αυτήν την περιπέτεια και να ξανακερδίσουμε τη θέση που αξίζει η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Καλή χρονιά σε όλους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης