Ο Γκλέτσος επικαλείται το στρατηγό Καραϊσκάκη: «Άμα ζήσω, θα τους γ..., άμα πεθάνω θα μου κ... τον μ...»

Ο Γκλέτσος επικαλείται το στρατηγό Καραϊσκάκη: «Άμα ζήσω, θα τους γ..., άμα πεθάνω θα μου κ... τον μ...»

Εκστρατεία εκβιασμού κατά των υποψηφίων της «Τελείας» καταγγέλλει ο Απόστολος Γκλέτσος και αμύνεται αξιοποιώντας το.. δόγμα του Γεωργίου Καραϊσκάκη που τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μελοποιώντας Νίκο Καλογερόπουλο

Ο Γκλέτσος επικαλείται το στρατηγό Καραϊσκάκη: «Άμα ζήσω, θα τους γ..., άμα πεθάνω θα μου κ... τον μ...»
Την ώρα που ο αρχηγός της «Τελείας» ξεκίνησε τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς και να αναζητήσει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του κόμματος, έρχεται να καταγγείλει μια εκστρατεία εκφοβισμού και εκβιασμού κατά των ανθρώπων που συζητούν μαζι του για να συμμετέχουν στις επόμενες Εθνικές εκλογές. 

Ο κ. Γκλέτσος λίγο πριν αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη δήλωσε πως «θα ήθελα να ενημερώσω όλους εκείνους οι οποίοι έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία εκφοβισμού εκβιασμών δωροδοκίας ταξίματος κατά των υποψηφίων μας ανά την Ελλάδα ότι πρώτον μας κάνουν να χαμογελάμε με το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν κάποιοι άνθρωποι στο όνομα της Δημοκρατίας πάντα. Επίσης να τους πω ότι δεν φοβήθηκε κανένας, είμαστε όλοι στις θέσεις μας. Κάτι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, μας εμψυχώνουν. Να πω βεβαίως ότι αν συνεχιστούν θα βγάλουμε και ονόματα στη δημοσιότητα και επίσης να πω ότι εμείς θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε με το δόγμα του Καραϊσκάκη το οποίο τι έλεγε θα διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας».

«Άμα ζήσω, θα τους γ..., άμα πεθάνω θα μου κ... τον μ...» Στρατηγός, Γ. Καραϊσκάκης
Κλείσιμο
, γράφει ο Απόστολος Γκλέτσος στην ιστοσελίδα του κόμματός του teleia.com.gr.




Ο κ. Γκλέτσος σήμερα, Πέμπτη, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη ενώ αύριο, Παρασκευή, την Καβάλα και τη Δράμα. Όπως είπε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα κόμμα που θα έχει συνέχεια για τα επόμενα χρόνια και θα μας απασχολήσει αρκετά σοβαρά το επόμενο  χρονικό διάστημα.  Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και θέλει ανθρώπους που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πλέον σε επίπεδο κοινοβουλίου τα δίκαια της περιοχής με νέα συστατικά. Έχουν ξεφύγει από το παλαιοκομματικό, αυτό που μας έφερε σήμερα μέχρι εδώ. Τον ευχαριστώ θερμά που από τις πρώτες μέρες της περιοδείας του, ξεκίνησε από τον ακριτικό μας νομό για να μπορέσει να κοινοποιήσει και γνωστοποιήσει  το  πρόγραμμά του για τις επερχόμενες εκλογές».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο αρχηγός της «Τελείας» έχει ήδη συμφωνήσει με ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και ανεξάρτητους βουλευτές. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης