«Πυρετός» συναντήσεων του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο την Δευτέρα

«Πυρετός» συναντήσεων του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο την Δευτέρα

Αλλεπάλληλες συσκέψεις Σαμαρά για το χρέος και τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο πριν τη συνάντηση με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ

«Πυρετός» συναντήσεων του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο την Δευτέρα
Διαδοχικές συναντήσεις με το οικονομικό επιτελείο θα έχει ο Πρωθυπουργός την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ μεταξύ άλλων, θα δει και τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος αναμένεται να επισκεφτεί την χώρα μας.

Στις 11:30 το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς θα προεδρεύσει σε σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ,  για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής και δημοσίου χρέους.

Μισή ώρα αργότερα θα βρεθεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Χρήστου Σταϊκούρα για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.
Κλείσιμο
 
Στις 12.30 ο κ. Σαμαράς θα προεδρεύσει σε μια ακόμη σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και η οποία αφορά στην απλοποίηση αδειοδοτήσεων, στις  μεταρρυθμίσεις στην αγορά προϊόντων και στις «εργαλειοθήκες».

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. κ. Πιέρ Μοσκοβισί.

Σημειώνεται πως ο κ. Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, θα δει ακόμη εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και τον διοικητή της ΤτΕ Γ. Στουρνάρα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης