Βούλτεψη: Έχουμε Προεδρικές και όχι Εθνικές εκλογές τον Μάρτιο

Βούλτεψη: Έχουμε Προεδρικές και όχι Εθνικές εκλογές τον Μάρτιο

Για υπονόμευση της εθνικής συνεννόησης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος 

Βούλτεψη: Έχουμε Προεδρικές και όχι Εθνικές εκλογές τον Μάρτιο
Για υπονόμευση της εθνικής συνεννόησης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, διαμηνύοντας ότι τον Μάρτιο «έχουμε προεδρική εκλογή δεν έχουμε εθνικές εκλογές».

Σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Βούλτεψη σημειώνει μάλιστα ότι από τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «έχει υπονομευτεί» η σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. «Δεν υπάρχει κάποιο σημείο που να μπορούν να συναντηθούν οι πολιτικές δυνάμεις, αφού υπάρχει προαπαιτούμενο και πηγαίνουν εκ των προτέρων με αυτή τη λογική» υποστηρίζει.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια λογική συναίνεσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσει τα δικά του εσωκομματικά προβλήματα, προσπαθεί να μεταφέρει το δικό του πρόβλημα σε όλη τη χώρα και σε όλον τον λαό. Θέλουν εκλογές και υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές και επομένως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ούτε μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό» απαντά σε σχέση με ενδεχόμενη συνάντηση.

Κλείσιμο
Ερωτηθείσα για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η κ. Βούλτεψη τονίζει: «Τον Μάρτιο έχουμε προεδρική εκλογή, δεν έχουμε εθνικές εκλογές. Οι Έλληνες βουλευτές με απόλυτο συναίσθημα ευθύνης θα αναδείξουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, ώστε να συνεχιστεί αυτή η πορεία της χώρας και με το καλό, το 2016 να γίνουν οι εκλογές, όπως προβλέπει το Σύνταγμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης