Σκρέκας: «Θα κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ»

Σκρέκας: «Θα κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ»

Είναι ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια σε συνεργασία με την δυνατή ομάδα που υπάρχει ήδη στο υπουργείο, είπε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης

Σκρέκας: «Θα κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ»
Υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα στο υπουργείο Ανάπτυξης για να υπηρετήσει ο νέος υπουργός Κώστας Σκρέκας που αφορούν στην αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας για μια Ελλάδα μετά την κρίση, όπως επεσήμανε ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας στην τελετή παραλαβής παράδοσης στο νέο υπουργό.



Κλείσιμο
Ο νέος υπουργός σημείωσε από την πλευρά του ότι «είναι ώρα για δουλειά και μετρημένα λόγια σε συνεργασία με την δυνατή ομάδα που υπάρχει ήδη στο υπουργείο» και συνέχισε: «Θα φροντίσουμε να κάνουμε όσα απαιτούνται για την αξιοποίηση του κάθε ευρώ είτε προέρχεται αυτό από τον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα φορολογούμενο είτε από την Ευρώπη, για την βοήθεια της επιχειρηματικότητας - ιδιαίτερα της επιχειρηματικότητας των νέων - και την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η προσπάθεια μου θα είναι να δικαιώσω την επιλογή του πρωθυπουργού».



Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τους υφυπουργούς και του γενικούς γραμματείς, στελέχη και υπαλλήλους του υπουργείου αναφέροντας ότι ήταν μία «δυνατή ομάδα» που δούλεψε μαζί της 4 μήνες με σημαντικά αποτελέσματα για την οικονομία και την κοινωνία.



Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος ανέφερε ότι ήταν ευχάριστη έκπληξη η συνεργασία του με τον κ. Δένδια καθώς ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες και παρά τις Κασσάνδρες, όπως σημείωσε. Τώρα, συνέχισε, είναι ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη που θα συνεργαστεί με τον κ. Σκρέκα ο οποίος γνωρίζει την οικονομία και ευχήθηκε να ξεπεράσει τον Δένδια, «λίγο δύσκολο, συνέχισε, αλλά θα τον ξεπεράσει».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης