Βούλτεψη ειρωνεύεται Τσίπρα: Κάνει τον θηριοδαμαστή των αγορών

Βούλτεψη ειρωνεύεται Τσίπρα: Κάνει τον θηριοδαμαστή των αγορών

Πάσχει από τρικυμία εν κρανίω, σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος 

Βούλτεψη ειρωνεύεται Τσίπρα: Κάνει τον θηριοδαμαστή των αγορών
«Πανικόβλητος μπροστά στην αναταραχή που προκάλεσε με τις εμπρηστικές του δηλώσεις, ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε σήμερα όλα όσα τρομάζουν τις αγορές: την πολιτική αστάθεια και την επιστροφή στο χάος των ελλειμμάτων», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ομιλία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Έκρυψε τις εσωκομματικές του αντιφάσεις σχετικά με το αν προτίθενται να προβούν σε μονομερείς ενέργειες για το χρέος», σχολίασε, προσθέτοντας πως «μπέρδεψε τη βιωσιμότητα του χρέους με τις μονομερείς ενέργειες που εξαγγέλλει και δυναμιτίζουν την οικονομία της Ελλάδας και τη θέση της στην Ευρώπη».

«Υποδύθηκε τον… θηριοδαμαστή των αγορών, που στελέχη του αποκαλούν “μαντρόσκυλο του συστήματος”», τόνισε ακόμη η κυρία Βούλτεψη, υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έστειλε πάλι μήνυμα εκλογών και κατάργησης των εφαρμοστικών νόμων. Μίλησε για την αγωνία του για την πόλη Κομπάνι, ξεχνώντας ότι οι υπερασπιστές του Κομπάνι βοηθούνται από δυνάμεις χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, του οποίου εύχεται τη διάλυση».

Κλείσιμο
«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πιο μπερδεμένος και πιο αντιφατικός από ποτέ. Χθες, η εσωκομματική του αντιπολίτευση τον προειδοποίησε ότι οι αγορές θα είναι ανελέητες απέναντί του. Δεν πρόκειται απλώς για τρικυμία σε ποτήρι. Πρόκειται για τρικυμία εν κρανίω. Τη σύγχυση και τον “μεγαλοπαραγοντισμό” στον οποίο ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε, κινδυνεύει να τα πληρώσει πια η χώρα», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης