Tατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πίεσε τον Κούλογλου να μην πάει στην «Ανατροπή»

Tατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πίεσε τον Κούλογλου να μην πάει στην «Ανατροπή»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής λέει μεταξύ άλλων, ότι διασκεδάζει πολύ με κάτι «μικρονοϊκές» αναρτήσεις

Tατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πίεσε τον Κούλογλου να μην πάει στην «Ανατροπή»
Στην αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής την Παρασκευή αναφορικά με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και στην απόφαση του Στέλιου Κούλογλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή «Ανατροπή», που θα προβληθεί απόψε, αναφέρθηκε μέσω Facebook ο συγγραφέας και ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο κ. Tατσόπουλος είπε ότι διασκεδάζει πολύ με κάτι «μικρονοϊκές» αναρτήσεις -όπως χαρακτηριστικά έγραψε- του τύπου «Τους έφτυσε ο Κούλογλου».

«Κατ' αρχάς, το γεγονός: ο Στέλιος Κούλογλου είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην αποψινή "Ανατροπή" του Πρετεντέρη -μαζί με τον Ευαγγελάτο, την Σπυράκη κι εμένα- εξ ου και συμπεριλήφθηκε στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής (εκτός και αν κάποιοι από εσάς πιστεύουν ότι μας συμπεριλαμβάνουν στα τρέιλερ χωρίς να μας ρωτήσουν)», ανέφερε σε σχόλιό του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Δευτέρας ο  ανεξάρτητος βουλευτής.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Tατσόπουλο, ο Κούλογλου υπαναχώρησε και αφαιρέθηκε από το τρέιλερ (τη θέση του πήρε ο Παντελής Καψής) και δίνοντας τη δική του πιθανή εξήγηση σχολίασε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφόρησε με το «σπάσιμο» του εμπάργκο από τον Κούλογλου και τον πίεσε να μην πάει στην εκπομπή.

«Ο Κούλογλου προφανώς ενέδωσε στην πίεση. Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, δεν λέγεται "Τους έφτυσε ο Κούλογλου". Αυτό, στα φτωχά μου ελληνικά, λέγεται "Το κόμμα με τραβάει από το μανίκι". Για να συνεννοηθούμε κάποτε σε αυτή τη χώρα», έγραψε ο  κ. Tατσόπουλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης