Την άμεση ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ζητεί το ΠΑΣΟΚ

Την άμεση ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ζητεί το ΠΑΣΟΚ

«Δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο για την ψήφιση του», λέει η Χαριλάου Τρικούπη, υπαινισσόμενη τις αντιρρήσεις που είχε κατά το παρελθόν ο παραιτηθείς Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος

Την άμεση ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ζητεί το ΠΑΣΟΚ
Στην ανάγκη να ψηφιστεί άμεσα από το ελληνικό Κοινοβούλιο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επανέρχεται το ΠΑΣΟΚ.

Σε επιστολή που απέστειλαν προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας  και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Εισηγητής της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ για το υπουργείο Δικαιοσύνης Κώστας Τριαντάφυλλος ζητούν να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση από το δεύτερο θερινό τμήμα της Βουλής, που ξεκινά τις εργασίες του την προσεχή Τρίτη, το επίμαχο νομοσχέδιο, το οποίο κατά το παρελθόν είχε προκαλέσει αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είχε αποτελέσει αντικείμενο έντονης αντιδικίας ανάμεσα στον προερχόμενο από την ΔΗΜΑΡ τέως υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και τον παραιτηθέντα γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Κλείσιμο
Τα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην επιστολή τους υπογραμμίζουν ότι εκκρεμεί εδώ και μήνες η ολοκλήρωση της συζήτησης και η ψήφιση του νομοσχεδίου, του οποίου η επεξεργασία από την αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή έχει ολοκληρωθεί και, όπως προσθέτουν, «δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο για την ψήφιση του».

Οι κύριοι Ρήγας και Τριαντάφυλλος ζητούν από τον Πρόεδρο της Βουλής να τεθεί το θέμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης