Δούρου: Το κοριτσάκι το ξέρω, δεν το έβαλαν δίπλα μου διαφημιστές

Δούρου: Το κοριτσάκι το ξέρω, δεν το έβαλαν δίπλα μου διαφημιστές

«Είναι ένα κοριτσάκι, η οικογένεια του οποίου μου στάθηκε πάρα πάρα πολύ. Δεν είναι ένα κοριτσάκι που το βρήκε ένας διαφημιστής ή μια διαφημίστρια», ξεκαθάρισε

Δούρου: Το κοριτσάκι το ξέρω, δεν το έβαλαν δίπλα μου διαφημιστές
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποιο ήταν αυτό το μικρό κοριτσάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της σε αρκετές συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. 

Μάλιστα, αρκετοί τόνισαν ότι αυτή η κίνηση θύμιζε κάτι από παλιές εποχές, όπου βλέπαμε παιδιά να παίρνουν λουλούδια σε πολιτικούς και εκείνοι να τα έχουν μαζί τους στη σκηνή χωρίς να ξέρουν καν το όνομά τους. Βέβαια, πολλοί είναι και εκείνοι που  με την κίνησή τους αυτή θυμήθηκαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν στην τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στις εθνικές εκλογές του 1985 είχε πάρει στην αγκαλιά του και χαιρετούσε το πλήθος ένα μικρό κοριτσάκι που του είχε προσφέρει ένα κόκκινο γαρύφαλλο.

Η κυρία Δούρου, μιλώντας στο Star την Δευτέρα ξεκαθάρισε πως γνωρίζει το κοριτσάκι και δεν ήταν ιδέα διαφημιστών. Εξέφρασε δε την δυσαρέσκειά της για τη σύγκριση που έγινε με το παρελθόν και για τις ερωτήσεις που λάμβανε σχετικά συχνά από δημοσιογράφους αναφορικά με το κοριτσάκι. 

Κλείσιμο
«Eίναι ένα κοριτσάκι που όπως και πάρα πολλές άλλες γυναίκες διαφόρων ηλικιών μου έδωσε δύναμη 4,5 μήνες τώρα μαζί με τον πατέρα του και την μητέρα του. Είναι ένα κοριτσάκι, η οικογένεια του οποίου μου στάθηκε πάρα πάρα πολύ. Δεν είναι ένα κοριτσάκι που το βρήκε ένας διαφημιστής ή μια διαφημίστρια», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «προσπάθησα να διαφυλάξω την σπουδαιότητα της παρουσίας του δίπλα μου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

«Πολλοί δημοσιογράφοι ρώταγαν ποιο είναι αυτό το παιδί; Μία δημοσιογράφος ρώτησε το ξέρετε αυτό το παιδί και απάντησα: όχι γενικά αρπάζω παιδιά», συνέχισε.

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής, ακόμη, υπογράμμισε την σημασία να μιλάει ο κόσμος για τα όσα έχει να κάνει μπροστά της και όχι για το «αν τα γνωρίζω και αν τα παιδάκια τα τοποθετούν διαφημιστές, αλλά άνθρωποι που στήριξαν τον αγώνα», ενώ επανέλαβε πως «τώρα ξεκινά ο πόλεμος». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης