Ραγκούσης για ταξί: Το 2012 κάποιοι έπλεκαν εγκώμια για τη συντεχνία των μαντράδων

Ραγκούσης για ταξί: Το 2012 κάποιοι έπλεκαν εγκώμια για τη συντεχνία των μαντράδων

Τα «γεγονότα παλαιοκομματικής νοοτροπίας» που εμπόδισαν το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξιτζήδων όταν το επιχείρησε ο ίδιος, θυμίζει με δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης

Ραγκούσης για ταξί: Το 2012 κάποιοι έπλεκαν εγκώμια για τη συντεχνία των μαντράδων
Στο θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των ταξί επανέρχεται με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης.

«Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα για επικείμενο άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί είμαι υποχρεωμένος να θυμίσω γεγονότα που εξαιτίας της παλαιοκομματικής νοοτροπίας είχαν δραματικό κόστος καθυστερήσεων για τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα για τους άνεργους νέους» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης τονίζοντας:

«Τότε που μολονότι αναπληρωτής υπουργός αναγκαζόμουν να καταψηφίσω νομοσχέδιο εντός του υπουργικού συμβουλίου (για πρώτη φορά από το ‘74) επειδή η κυβέρνηση Παπαδήμου υπάκουσε στις απαιτήσεις Σαμαρά και ενέκρινε το νομοσχέδιο-κοροϊδία Βορίδη για το δήθεν άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί.

Κλείσιμο
»Την ίδια εποχή που κάποιοι έλεγαν πως δεν έχει αξία το θέμα των ταξί και κάποιοι ολοκλήρωναν τον προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 με συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο και σχετικά εγκώμια για την συντεχνία των μαντράδων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Τετάρτη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το θέματα της απελευθέρωσης των ταξί ο υπουργός Ανάπτυξης με tweet: «Μεταρρυθμίσεις με τον Θύμιο να συμφωνεί...δεν υπάρχουν. Τελικά από “μεταρρυθμιστές υπουργούς” πάμε καλά...από μεταρρυθμίσεις όμως;;;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης