Άδωνις προς συνδικαλιστές: Να είστε υπερήφανοι για την κομματική σας ταυτότητα

Άδωνις προς συνδικαλιστές: Να είστε υπερήφανοι για την κομματική σας ταυτότητα

Όπως εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν πρέπει να λέει ότι είναι συνδικαλιστής μεν – για παράδειγμα ο κ. Βαρνάβας - ΣΥΡΙΖΑ δε, είπε ο υπ. Υγείας

Άδωνις προς συνδικαλιστές: Να είστε υπερήφανοι για την κομματική σας ταυτότητα
Να φέρουν με υπερηφάνεια τη ιδεολογική τους ταυτότητα κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον χώρο της υγείας, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στις συνομιλίες που είχε –και έχει- ως υπουργός Υγείας με τους προέδρους της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και του Σωματείου των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό», κκ Δημήτρη Βαρνάβα και  Ηλία Σιώρα, αντιστοίχως,  ο κ.  Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «καθένας πρέπει να έχει με υπερηφάνεια την ιδεολογική του ταυτότητα. Όπως εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν πρέπει να λέει ότι είναι συνδικαλιστής μεν – για παράδειγμα ο κ. Βαρνάβας - ΣΥΡΙΖΑ δε. Δε μιλά μόνο ως συνδικαλιστής, μιλά και ως ΣΥΡΙΖΑ o συγκεκριμένος. Σήμερα το πρωί μιλούσα με έναν κύριο που τυγχάνει να είναι ΚΚΕ (σ.σ.: εννοεί τον Ηλία Σιώρα), το είπε μάλιστα και ο ίδιος».

Κατά τον υπουργό Υγείας, η συγκεκριμένη τακτική θα εισφέρει στην οικονομία και την ουσία της συζήτησης , καθώς όπως επισημαίνει «δεν το λέω απαξιωτικά. Το λέω ώστε αυτός που παρακολουθεί, να καταλαβαίνει αυτός ο οποίος μιλά, από ποια σκοπιά λέει ό,τι λέει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης