Καρατζαφέρης: Ο Πάγκαλος μας εκθέτει κι από θύματα γινόμαστε θύτες

Καρατζαφέρης: Ο Πάγκαλος μας εκθέτει κι από θύματα γινόμαστε θύτες

«Πάρα πολύ μεγάλο λάθος» οι δηλώσεις για τα περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων - Επιτίθεται στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον υπεύθυνο για την πτώχευση της αστικής τάξης και την ανόρθωση των άκρων


Καρατζαφέρης: Ο Πάγκαλος μας εκθέτει κι από θύματα γινόμαστε θύτες
Δεν έχω καμία επαφή με τη ΝΔ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

O κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Alpha 98,9, είπε ότι έχει καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει πολιτική και να καταγγείλει το μνημόνιο. «Είναι υπεύθυνος για την πτώχευση της αστικής τάξης και την ανόρθωση των άκρων» δήλωσε, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι οδηγεί σε συρρίκνωση το κόμμα και τη δημοκρατία.

Εκτίμησε ακόμη ότι στην επόμενη Βουλή θα είναι μέσα, επισημαίνοντας ότι όλοι λένε σήμερα αυτό που ο ίδιος έλεγε πριν 20 μήνες: ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει.

Κλείσιμο
Επίσης, έκανε λόγο για πόλεμο εναντίον του: «το κονκλάβιο πάνω από την ΝΔ, κάποιοι μεγαλοκαναλάρχες αποφάσισαν να πάει ο κόσμος από το ΛΑΟΣ στη Χρυσή Αυγή, έτσι αποφάσισαν. Δημιούργησαν δύο κόμματα για να βγει έξω ο Καρατζαφέρης. Όλος ο πόλεμος έγινε εναντίον του Καρατζαφέρη».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πάγκαλου, περί παρακολουθήσεων, έκανε λόγο για πάρα πολύ μεγάλο λάθος από έναν έμπειρο και ευφυή πολιτικό.

«Μας εκθέτει κι από θύματα γινόμαστε θύτες. Ή βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση ή υπάρχει κάποια αντιπαροχή, δεν μπορώ να το ρίξω στο ζάχαρο» πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι «θα πάει κατηγορούμενος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης