Σκληρή ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο

Σκληρή ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το βάρος της απόφασης Κουβέλη να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση το σήκωσε το ΠΑΣΟΚ - «Ο Βενιζέλος έκανε την επιλογή για πλήρη σύμπλευση με τη Νέα Δημοκρατία και την αδιέξοδη πολιτική», απαντά η ΔΗΜΑΡ

Σε απολογία Ολυμπιακός και Τοροσίδης
Σκληρή ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ για Βενιζέλο

Η στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για κοινό μέτωπο, ξεκαθαρίζεται με δελτίο Τύπου που απαντά στη σημερινή παρέμβαση του κ. Βενιζέλου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος νωρίτερα αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι στις αρχές του καλοκαιριού μετά την απόφαση του κ. Φώτη Κουβέλη να αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση με αφορμή το θέμα της ΕΡΤ, το βάρος αυτής της παλινδρόμισης το σήκωσε το ΠΑΣΟΚ.

Η Δημοκρατική Αριστερά σχολίασε πως «ο κ. Βενιζέλος πράγματι δεν παλινδρόμησε. Έκανε την επιλογή του, επιλογή στρατηγικού χαρακτήρα, για την πλήρη σύμπλευση με τη Νέα Δημοκρατία και την αδιέξοδη πολιτική».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς καταλήγει ως εξής:  «Έτσι, η πρόταση του, για συμπαράταξη με τη ΔΗΜΑΡ είναι χωρίς νόημα. Ο τρίτος πόλος ή θα είναι πραγματικά προοδευτικός ή δεν θα υπάρξει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης