Ο Μηταράκης χαμογελούσε, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο στην ΑΣΟΕΕ

Ο Μηταράκης χαμογελούσε, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο στην ΑΣΟΕΕ

Δείτε φωτογραφίες με τον υφυπουργό Ανάπτυξης να παρακολουθεί χαμογελαστός - Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση 

Περού: Στα χέρια της αστυνομίας στέλεχος της οργάνωσης «Φωτεινό Μονοπάτι»
Ο Μηταράκης χαμογελούσε, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο στην ΑΣΟΕΕ
Την ώρα που τα ΜΑΤ κάνουν έφοδο στην ΑΣΟΕΕ, στο πλαίσιο των ελέγχων για το παρεμπόριο, ο  υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, παρακολουθεί την επιχείρηση χαμογελαστός και μιλά σε χαλαρό ύφος με αστυνομικούς.

Στο σημείο βρισκόντουσαν φοιτητές, ενώ ο υφυπουργός, μπροστά στους δημοσιογράφους, είχε στήσει πηγαδάκι με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα ο κ. Μηταράκης, δημοσίευσε φωτογραφία στο Twitter από την ΑΣΟΕΕ, στην οποία εξηγεί ότι επέβλεπε τις αστυνομικές επιχειρήσεις για το παρεμπόριο.


Κλείσιμο



Όσον αφορά την επιχείρηση, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε στην Πατησίων γύρω από τον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου, όπου στο πεζοδρόμιο αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν απλώσει προς πώληση διάφορα εμπορεύματα- «μαϊμού». Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και σύμφωνα την Αστυνομία, οι υπόλοιποι μικροπωλητές, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύλληψη, επιτέθηκαν στους άντρες των ΜΑΤ και στη συνέχεια μπήκαν στο προαύλιο του Πανεπιστημίου. Οι αστυνομικοί τούς ακολούθησαν και συνέλαβαν τέσσερις από αυτούς, την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την έξοδο της οδού Αντωνιάδου.



Επί της οδού Αντωνιάδου, επίσης, εντοπίστηκε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, γεμάτο με προϊόντα με τα οποία εφοδιάζονταν οι παράνομοι μικροπωλητές. Στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου, όπως 2.120 πακέτα λαθραία τσιγάρα, 281 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι, αθλητικά παπούτσια, γυαλιά, ρολόγια κ.ά. Η καταμέτρηση των ειδών συνεχίζεται. Από τις επιθέσεις των μικροπωλητών τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης