Αγριεύει η βεντέτα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Αγριεύει η βεντέτα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται λεγόμενα στελεχών της ΝΔ για να υποστηρίξει το αίτημα για εξεταστική επιτροπή

Ο extreme και τολμηρός Άδωνις
Αγριεύει η βεντέτα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Διαστάσεις και κατά πώς φαίνεται θα έχει έντονες διακυμάνσεις και πολύ δρόμο, λαμβάνει η κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με επίκεντρο την εξεταστική επιτροπή που ζητά η Κουμουνδούρου να συγκροτηθεί για να ερευνηθούν κυρίως οι ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στην Ιπποκράτους χτύπησαν κόκκινο τα νεύρα το βράδυ της Δευτέρας όταν διαπίστωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται λεγόμενα στελεχών της ΝΔ, κατά την προηγούμενη διετία για να υποστηρίξει το αίτημα για εξεταστική επιτροπή. Συγκεκριμένα η αξιωματική αντιπολίτευση θυμίζει παλαιότερη (από το 2012) δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη, τότε εκπροσώπου τύπου της ΝΔ και σήμερα υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος κατακεραύνωνε τον κ. Βενιζέλο για τη σύμβαση των υποβρυχίων, ενώ ανάλογες δηλώσεις έκαναν γαλάζια στελέχη, όπως ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, από το 2010.

«Στη συζήτηση για την εξεταστική επιτροπή θα φανεί και αν η Νέα Δημοκρατία θα επιμείνει στα όσα είχε καταγγείλει ο τότε εκπρόσωπός της, και νυν υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, τον Απρίλιο του 2012, καθώς δεν είχε ψηφίσει την κύρωση της σύμβασης Βενιζέλου το 2010 ή θα παράσχει κάλυψη στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» σημειωνόταν σε ανάρτηση σε επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Η τακτική αυτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε οργισμένα, αλλά και ειρωνικά σχόλια εκ μέρους στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διχάσει την κυβέρνηση και να προκαλέσει πρόβλημα στην κυβερνητική και πολιτική σταθερότητα. Εξέφραζαν δε την απορία τους για την επιμονή του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται αποσπασματικές, όπως έλεγαν τοποθετήσεις, στελεχών της ΝΔ.

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης έκανε και μία «φαρμακερή» ανάρτηση στα social media: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην απελπισία του να κτυπήσει και να ρίξει λάσπη τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με χυδαίες κατηγορίες, ξεκίνησε επικαλούμενος τον Αβραμόπουλο, σήμερα τον Μιχελάκη .... και αύριο τον Λαζαρίδη και τον Μπαλτάκο...! Τα όρια της τραγωδίας από αυτά της γελοιότητας απέχουν μόλις μια γραμμή!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης