Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φώτης Κουβέλης

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φώτης Κουβέλης

Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και εξήλθε σήμερα στις 16.00 από το νοσοκομείο, σε πολύ καλή γενική κατάσταση, με οδηγίες

400.000 άνεργοι χωρίς επίδομα…
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φώτης Κουβέλης
Εξιτήριο και με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών πήρε αργά το απόγευμα από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει:

«Υπεβλήθη σε πλήρη κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και εξήλθε σήμερα στις 16.00 από το νοσοκομείο, σε πολύ καλή γενική κατάσταση, με οδηγίες».

Κλείσιμο
Όταν ο Άδωνις πήγαινε, ο Κουβέλης έφευγε

Το… timing δεν ευνόησε καθόλου τη συνάντηση του υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», παρά τη δεδηλωμένη πρόθεση τουλάχιστον του υπουργού Υγείας να επισκεφθεί τον πολιτικό αρχηγό στο νοσοκομείο του ΕΣΥ.
 
Εξιτήριο έλαβε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 4μμ, από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης, έχοντας ολοκληρώσει τις αναγκαίες εξετάσεις και λάβει το «ελευθέρας» από τους γιατρούς. Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδης, αποχωρούσε από το υπουργείο για να μεταβεί στο νοσοκομείο της Μεσογείων, ωστόσο η επίσκεψη που σχεδίαζε ο υπουργός στον σημερινό «επίσημο» ασθενή του νοσοκομείου ουδέποτε έγινε. Υπήρχε διαφορά φάσης περίπου 15 λεπτών στην… παρ’ ολίγον συνάντηση, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου.
 
Τελικά, ο υπουργός ενημερώθηκε ότι ο ασθενής εξήλθε και άλλαξε τη διαδρομή του. Ενημερώθηκε, ωστόσο, τηλεφωνικά από τον διοικητή τον κ. Γεώργιο
Παπαδόπουλο, καθώς και από τον θεράποντα ιατρό, διευθυντή της Α΄ Παθολογικής Κλινικής, κ. Χρήστο Μιχαηλίδη, ότι ο ασθενής εξήλθε σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας υποβληθεί σε πλήρη κλινικο-εργαστηριακό έλεγχο και κυρίως έχοντας λάβει αναλυτικές οδηγίες για το πώς πρέπει να προσέχει τον εαυτό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης