Θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν στο Δημόσιο, διαβεβαιώνει ο Βούτσης

Θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν στο Δημόσιο, διαβεβαιώνει ο Βούτσης

«Το θέμα της αυτοδυναμίας που έθεσε ο κ. Τσίπρας είναι εκτίμηση όχι θέμα γραμμής», είπε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


Για δες σύμβουλο που βρήκαν στον Γιώργο
Θα επαναπροσληφθούν όσοι απολύθηκαν στο Δημόσιο, διαβεβαιώνει ο Βούτσης
Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του διαβεβαίωσε πως «όσοι απολύθηκαν παράνομα και αντισυνταγματικά, θα επαναπροσληφθούν στο Δημόσιο», ενώ ξεκαθάρισε ότι «είναι θέμα οδικού χάρτη. Είναι η πολλοστή φορά που το λέμε. Στον ιδιωτικό τομέα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό της ανεργίας και είναι καταθλιπτική η κατάσταση. Πρέπει λοιπόν να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και τα κίνητρα γι’ αυτό».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο κ. Βούτσης σχολίασε την εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ και τα όσα είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα όσον αφορά το θέμα της αυτοδυναμίας που έθεσε ο κ. Τσίπρας, ο γραμματέας της ΚΟ τόνισε: «Εκτίμηση είναι. Δεν είναι θέμα γραμμής». 

«Με βάση ότι λιγότερος από τους μισούς απαντούν στις δημοσκοπήσεις και αυτοί που δεν απαντούν είναι στα υπό φτωχοποίηση στρώματα, διότι είτε ψάχνουν για δουλειά είτε τους έχουν κόψει το τηλέφωνο και είναι πολλοί νέοι που είναι έξω. Ως εκ τούτου, το υπόλοιπο αυτό ποσοστό – εκτίμηση που είχε επιβεβαιωθεί στις προηγούμενες εκλογές – είναι αυτό που (δεν φαίνεται) στις δημοσκοπήσεις που δεν είναι αντιεπιστημονικές, αλλά δεν μπορούν να πιάσουν το ρυθμό», εξήγησε ο κ. Βούτσης.

Τέλος, όσον αφορά τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί «χούντας», αναφερόμενοι στην κυβέρνηση, επεσήμανε πως «ποτέ δεν έχουμε πει για χούντα. Την έχουμε βιώσει τη χούντα και δεν χρειάζονται εξισωστικές καταστάσεις».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης