Κόντρα Κεδίκογλου-Χρυσής Αυγής για τον Μελιγαλά

Κόντρα Κεδίκογλου-Χρυσής Αυγής για τον Μελιγαλά

«Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μειώνεται το οξυγόνο του πλανήτη
Κόντρα Κεδίκογλου-Χρυσής Αυγής για τον Μελιγαλά
«Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας στον Μελιγαλά, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής -μεταξύ των οποίων και βουλευτές- έφθασαν στο σημείο και εξαπέλυσαν ύβρεις κατά του δημάρχου Οιχαλίας Φίλιππου Μπάμη που βρισκόταν στο βήμα.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «οι απόπειρες δημιουργίας εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων πρέπει να μας βρουν όλους απέναντι».

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στον κ. Κεδίκογλου αναφέροντας: «Ο αδαής Κεδίκογλου να μην ομιλεί περί γερμανών, διότι ο ίδιος και η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνεργάτες των γερμανών τοκογλύφων, δοσίλογοι και υπηρέτες των συμφερόντων της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε στους ανιστόρητους νεοδημοκράτες ότι στον Μελιγαλά το 1944 μπήκαν οι κομμουνιστές, βίασαν, έκαψαν και δολοφόνησαν με τον αθλιότερο τρόπο ανήλικα παιδιά, γυναίκες και υπερήλικες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης