Ερώτηση στη ΔΕΘ έγινε το Burberry του Τσίπρα

Ερώτηση στη ΔΕΘ έγινε το Burberry του Τσίπρα

Σαρδάμ και επίθεση στα ΜΜΕ ήταν η αντίδραση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των στυλιστικών του επιλογών - Δείτε το βίντεο

Εκρηξη σε εργοστάσιο με 2 νεκρούς στο Βιετνάμ
Ερώτηση στη ΔΕΘ έγινε το Burberry του Τσίπρα
Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα έκρυβε και μια ερώτηση έξω από τα συνηθισμένα. Δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το περίφημο πια πουκάμισο Burberry και αν η επιλογή του να το φορέσει αποτέλεσε επικοινωνιακό λάθος.

Ο κ. Τσίπρας φάνηκε ότι δεν περίμενε τέτοιου είδους ερώτηση και απέφυγε να απαντήσει ευθέως, δηλώνοντας απλά ότι ο ελληνικός λαός έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα πράγματα από το χρώμα ή τη μάρκα ενός πουκαμίσου.

Στη συνέχεια βέβαια έριξε το ανάθεμα σε μερίδα των ΜΜΕ που ανέδειξε και συντηρεί το θέμα, τονίζοντας ότι διακρίνει μια ανησυχία και μια αγωνία εκ μέρους τους και ότι προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα.

Κλείσιμο
Πάντως, όπως φαίνεται στο βίντεο, η αμηχανία και ο αιφνιδιασμός του Τσίπρα ήταν έκδηλα από την ερώτηση, καθώς έχασε τον ειρμό του λόγου του, έκανε σαρδάμ, ενώ κλείνοντας το θέμα ανέφερε: «Δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίζουμε μία τέτοιου είδους συζήτηση σε μία σοβαρή -πιστεύω- συνέντευξη τύπου»!




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης