Μιλτ. Βαρβιτσιτσιώτης σε λιμενικούς: Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ αυξήσεις

Μιλτ. Βαρβιτσιτσιώτης σε λιμενικούς: Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ αυξήσεις

Διαβεβαίωσε ότι θα βελτιώσει την καθημερινότητα των εργαζομένων στο Λιμενικό Σώμα

Ολυμπιακός: Δεν προχωράει του Πλεσίς
Μιλτ. Βαρβιτσιτσιώτης σε λιμενικούς: Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ αυξήσεις

 
«Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ αυξήσεις. Μπορώ να σας υποσχεθώ όμως ότι θα βελτιώσω τα μέσα με τα οποία εργάζεστε και την καθημερινότητα σας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο προσωπικό του Λιμεναρχείου Χίου που επισκέφτηκε κατά την επίσκεψη του στο νησί.

Επίσης ο υπουργός αφού εξήρε το έργο των λιμενικών και τους ευχαρίστησε για αυτό, αναφερόμενος στο πρόβλημα με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λιμενικών σημείωσε πως βρίσκεται σε επαφή με το υπουργείο Οικονομικών και πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά και βρίσκονται στο στάδιο της αντιμετώπισης του ζητήματος.

Κλείσιμο
Το Σάββατο το πρωί ο κ. Βαρβιτσιώτης επιβιβάστηκε σε σκάφος του Λιμεναρχείου Χίου και παρακολούθησε την περιπολία των λιμενικών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Οινουσσών.  Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τηn περιοχή που πριν λίγο καιρό οι λιμενικοί είχαν εντοπίσει το φουσκωτό σκάφος που μετέφερε οπλισμό στα παράλια της Τουρκίας.

Στη συνέχεια ο υπουργός μετέβη στις Οινούσσες όπου είχε συναντήσεις με φορείς ενώ επισκέφτηκε και την Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού. Απευθυνόμενος στο προσωπικό της Ακαδημίας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έχει έντονο το ναυτικό στοιχείο και «χρειαζόμαστε περισσότερους και καλά καταρτισμένους ναυτικούς» σημειώνοντας πως στόχος του υπουργείου είναι να υπάρξει αναβάθμιση και στις υποδομές και στο επίπεδο γνώσεων.

Επιπλέον ο κ. Βαρβιτσιώτης παρέστη  στη Χίο στη 5η ετήσια σύνοδος των Αρχηγών Ακτοφυλακών Κρατών της Ε.Ε. Στον χαιρετισμό αναφέρθηκε στο έργο του Λιμενικού Σώατος και πρόστεσε ότι «πιστεύω ακράδαντα ότι και η Ευρώπη, μέσα από τα θεσμικά όργανά της, θα την ενισχύσει σε μέσα και δυνατότητες ακόμη περισσότερο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης