Κεδίκογλου για Τσίπρα: Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα

Κεδίκογλου για Τσίπρα: Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα

«Δεν θέλει να απαλλαγούμε από τη μνημονιακή εποχή αλλά να γυρίσουμε πίσω σε όσα μας οδήγησαν στα μνημόνια» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου για Τσίπρα: Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολίασε την σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ λέγοντας ότι «δεν θέλει να απαλλαγούμε από τη μνημονιακή εποχή αλλά να γυρίσουμε πίσω σε όσα μας οδήγησαν στα μνημόνια».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας δήλωσε σήμερα ότι αποδέχεται τους στόχους της κυβέρνησης (πρωτογενές πλεόνασμα, ανακεφαλαιοποίηση τραπεζικού συστήματος, ρευστότητα στην αγορά), «τους οποίους και υπονομεύει και αμφισβητεί».

Υπενθύμισε παράλληλα ότι ο κ. Τσίπρας έκανε το ίδιο και παλαιότερα, όταν -όπως είπε - δήλωνε ότι αποδέχεται την Ευρώπη, ενώ ζητούσε να συγκρουστούμε με τους εταίρους μας και να βγούμε από το ευρώ.

«Σύγχυση χωρίς προηγούμενο και απερίγραπτο παραλήρημα!» είπε ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε: «Τι νόημα έχει να αναρωτηθεί κανείς πώς θα ξεκολλήσουμε από τη μνημονιακή εποχή, αν δεν σταθούμε στα πόδια μας με πρωτογενές πλεόνασμα;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης