Το «όλον ΠΑΣΟΚ» στην εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» στην εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου

Την εκδήλωση θα κλείσουν με ομιλίες τους οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Σημίτης, και Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Τέλος η συνεργασία Kosmocar - Παζαρόπουλος
Το «όλον ΠΑΣΟΚ» στην εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου
Μήνυμα ενότητας της παράταξης θα επιχειρηθεί να σταλεί με την εκδήλωση που προγραμματίζει το ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου για τα 39 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Σε αυτό αναμένεται να συμβάλει και η παρουσία των πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίοι, σύμφωνα με την Καθημερινή, θα εκφωνήσουν, εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ομιλία στο τέλος της εκδήλωσης.

Στη Χαριλάου Τρικούπη επιθυμούν αυτή η κοινή εμφάνιση να λειτουργήσει ως ένδειξη ότι στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, το «όλον ΠΑΣΟΚ» εξακολουθεί να εντοπίζει τρόπους να ξεπερνά τα προβλήματά του.

Οι παρουσίες των δύο πρώην πρωθυπουργών είναι αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έντονης και προσωπικής προσπάθειας εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στα επόμενα βήματα του κ Βενιζέλου θα πρέπει, τέλος, να αναμένεται και ένα ευρύτερο κάλεσμα προς το κοινό της Κεντροαριστεράς, μέσω της προσέγγισης κινήσεων αλλά και προσώπων τα οποία εξακολουθούν να χαίρουν πολιτικής εκτίμησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης