ΠΑΣΟΚ: Η υποκρισία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια

ΠΑΣΟΚ: Η υποκρισία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια

«Αν και παραδέχεται ότι ο Α. Παπανδρέου ήταν αριστερός, περιοδεύει με τον Ν. Κωνσταντόπουλο που είχε κεντρικό ρόλο στην άθλια συνωμοσία κατά του Παπανδρέου» το σχόλιο για τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Η υποκρισία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια
Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις αναφορές του στον Ανδρέα Παπανδρέου στην ομιλία στου στην Πάτρα το βράδυ της Πέμπτης εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

«Του πήρε μόλις μερικές δεκαετίες του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδεχθεί ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αριστερός, όπως προκύπτει από τη σημερινή ομιλία του προέδρου του στην Πάτρα», σημειώνεται στην ανακοίνωση που συνεχίζεται : «Συγχαρητήρια, αν και θα πρέπει  να προβληματίσει όλους το γεγονός πως χρειάστηκε η συμβολή του κ. Βορίδη για να το κατανοήσει και o Aλέξης Τσίπρας».

Η αιχμή του σχολίου του ΠΑΣΟΚ έχει να κάνει με το γεγονός ότι την ίδια ώρα που κάνει τις αναφορές αυτές, «περιοδεύει με τον κ. Ν. Κωνσταντόπουλο (πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος, μαζί με σειρά στελεχών του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, είχε κεντρικό ρόλο στην “άθλια συνομωσία που είχε ως στόχο την πολιτική και ηθική εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου”».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης