Β. Πολύδωρας: Μίλησα για συνεννόηση, όχι συνεργασία

Β. Πολύδωρας: Μίλησα για συνεννόηση, όχι συνεργασία

«Δεν ήταν στις σκέψεις μου να κάνω αντιδικία με τον Σαμαρά ούτε με κανέναν», δηλώνει σε σημερινή συνέντευξή του

Β. Πολύδωρας: Μίλησα για συνεννόηση, όχι συνεργασία
Τη θέση ότι δεν μίλησε για συνεργασία με την Χρυσή Αυγή επανέλαβε ο Βύρων Πολύδωρας, διευκρινίζοντας ότι μίλησε για συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.

«Δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στις λέξεις συνεργασία και συνεννόηση. Όποιος το διαστρεβλώνει είναι τουλάχιστον κακοήθης», ανέφερε, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε, μίλησε για συνεννόηση με την έννοια ότι θέλει να κάνει «μια άμυνα απέναντι σε έναν κίνδυνο υπαρκτό», αυτόν της τρόικας.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ενωτικός. Θα μου το απαγορεύσετε;», διερωτήθηκε.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής του από τη Ν.Δ. επισήμανε: «Μένω στο κόμμα μου, αν με διαγράψει θα ελευθερωθώ από την άποψη της διατύπωσης γνώμης. Δεν ψάχνω για κόμμα ούτε πάω σε κόμμα ούτε φτιάχνω κόμμα».

Απέρριψε παράλληλα την κριτική που δέχεται περί «ανοίγματος» στη Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους, σημειώνοντας ότι είναι ένας πολιτικός «με αυτόγνωμη σκέψη και πολιτική ανάλυση απηλλαγμένη από την ψηφοθηρική διάσταση».

Κλείσιμο
«Δεν έχω σχέσεις με το επιτελείο ούτε με τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Δεν θα είμαι ένας φοβικός τύπος. Η Χρυσή Αυγή είναι μέσα στη Βουλή με ψήφο και χρειάζεται μια ειδική μεταχείριση».

Για όσους τον εγκαλούν γιατί δεν εξέθεσε τις απόψεις του αυτές στο συνέδριο της Ν.Δ., επισήμανε ότι δεν πάει για εντυπώσεις και ότι δεν είναι «ήρωας της ατάκας». «Έχω μιλήσει με πέντε βιβλία και με 25 άρθρα. Δεν είμαι και κανένας σιωπηλός ή κρυπτόμενος. Όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει σκέψη κριτική», ανέφερε.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι έχει διαφορετικές απόψεις από αυτές του προέδρου του κόμματος. «Δεν είμαι κασέτα του αρχηγού», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν ήθελε να «χτυπήσει» τον Σαμαρά. «Δεν ήταν στις σκέψεις μου να κάνω αντιδικία με τον Σαμαρά ούτε με κανέναν».


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης