ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κατεβάζουμε τη Γιάννα Αγγελοπούλου για δήμαρχο Αθηναίων

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κατεβάζουμε τη Γιάννα Αγγελοπούλου για δήμαρχο Αθηναίων

Η δεξίωση σε κοσμικογράφους, το δημοσίευμα και η... διάψευση - Για «κατασκευασμένο» δημοσίευμα κάνει λόγο και η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν κατεβάζουμε τη Γιάννα Αγγελοπούλου για δήμαρχο Αθηναίων
Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σύμφωνα με το οποίο το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα κατεβάσει ως υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Οι πληροφορίες δημοσιεύονταν στη στήλη «Στίγμα» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, στον οποίο και απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «τέτοιο θέμα δεν υφίσταται».

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι "αξιόπιστες", όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των "Νέων " κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη "ανακάλυψη" της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας. Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

Ο Γ. Παπαχρήστος έγραφε ότι την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι «γνωστού... νταβλαδόρου που ασχολείται με δημόσιες σχέσεις» δόθηκε μία δεξίωση από την κυρία Αγγελοπούλου προς δημοσιογράφους του lifestyle κατά την οποία «βγήκε» η πληροφορία περί δημαρχίας.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Κατασκευή τα περί υποψηφιότητάς μου στην Αθήνα!

Κλείσιμο
Οργισμένα ωστόσο αντέδρασε και η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου. Σε επιστολή της προς την εφημερίδα «Τα Νέα», η πρώην σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, χαρακτηρίζει κατασκευή το σχετικό δημοσίευμα.

Αναφέρει συγκεκριμένα, προς τη διεύθυνση των «Νέων» η κυρία Αγγελοπούλου: «Η πληροφορία, η φήμη, η εκτίμηση του συνεργάτη σας, κ. Γιώργου Παπαχρήστου, στο φύλλο της 1ης Ιουλίου, περί υποψηφιότητάς μου στο Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν κάτι περισσότερο από ανακρίβειες, είναι κατασκευή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης