Υπέρ της συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank το ΠΑΣΟΚ

Υπέρ της συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank το ΠΑΣΟΚ

Οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου υπογραμίζουν την ανάγκη να υπάρχει ένας πυλώνας που να εξυπηρετεί το Δημόσιο και να καταστεί ατμομηχανή της πραγματικής οικονομίας

Υπέρ της συγχώνευσης της Εθνικής με την Eurobank τάσσεται το ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου με τους εκπροσώπους της Τρόικας, η οποία έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης στις 10:00. 

Οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου υπογραμίζουν την ανάγκη να υπάρχει ένας πυλώνας που να εξυπηρετεί το Δημόσιο και να καταστεί ατμομηχανή της πραγματικής οικονομίας.

Επίσης, προσθέτουν: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια τράπεζα με μη ελληνικό και μη δημόσιο έλεγχο» και επίσης εκτιμούν ότι δεν τίθεται θέμα αστάθειας του τραπεζικού συστήματος. Επιπλέον, προβαίνουν στην επισήμανση ότι είχαν εντοπίσει εγκαίρως τα προβλήματα, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλοι χειρισμοί.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να μείνει κάτω από τον έλεγχο του Δημοσίου. 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

M

 η αληθεια ειναι οτι θελουν υπο τον ελεγχο τους την εθνικη και σια για να μπορουν να ελεγχουν για ιδιο οφελος την οικονομια, τους επιχειρηματιες κλπ κλπ. Κλασικη πασοκικη νοοτροπια, βλεπε ΑΤΕ Λάμπρου με ολα τα θαλασσοδανεια, ετεβες και ολα τα καταλοιπα του παρελθοντος που μας εφεραν εδω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης