Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε στο ΕΣΡ «για παραποίηση των δηλώσεων Δραγασάκη»

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε στο ΕΣΡ «για παραποίηση των δηλώσεων Δραγασάκη»

Για προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας από τον τηλεοπτικό σταθμό Best Media Group και στη συνέχεια από άλλα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά ΜΜΕ, σχετικά με τη μετάδοση δηλώσεων του Γιάννη Δραγασάκη, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε στο ΕΣΡ «για παραποίηση των δηλώσεων Δραγασάκη»
Για προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας από τον τηλεοπτικό σταθμό Best Media Group και στη συνέχεια από άλλα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά ΜΜΕ, σχετικά με τη μετάδοση δηλώσεων του Γιάννη Δραγασάκη, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, και ζητά να γίνει σχετική έρευνα.

Στην επιστολή επισυνάπτονται αποσπάσματα από σχετικές μεταδόσεις σχετικά με την τοποθέτηση του Ι. Δραγασάκη για τον κατώτατο μισθό, ενώ παρατίθεται ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής, που έχει ως εξής: «Στο εκλογικό μας πρόγραμμα, απ' ό,τι θυμάστε, έχουμε τη θέση ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ -να είμαστε πάντως, να επηρεάζουμε τα πράγματα- εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό, τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί.

Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί -μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.

Κλείσιμο
Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωσή της ή, εν πάση περιπτώσει, θα απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης