Σε τροχιά συμπόρευσης Λοβέρδος – Μόσιαλος

Σε τροχιά συμπόρευσης Λοβέρδος – Μόσιαλος

Τη σύσταση εξαμελούς επιτροπής που αποτελείται από μέλη της ΡΙΚΣΣΥ και της Δυναμικής Ελλάδας αποφάσισαν στην συνάντηση που είχαν σήμερα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Ηλίας Μόσιαλο

Σε τροχιά συμπόρευσης Λοβέρδος – Μόσιαλος
Τη σύσταση εξαμελούς επιτροπής που αποτελείται από μέλη της ΡΙΚΣΣΥ και της Δυναμικής Ελλάδας αποφάσισαν στην συνάντηση που είχαν σήμερα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος και Ηλίας Μόσιαλος. Οι δύο πολιτικοί συνομίλησαν επί τρεις ώρες στον πολυχώρο Αθηναΐς, με τη συμμετοχή των μελών της Διοικούσας Επιτροπής της ΡΙΚΣΣΥ και της πολιτικής γραμματείας της ΔΥΝΕΛ.

Η επιτροπή που αποφάσισαν να συστήσουν θα από τρία μέλη της ΡΙΚΣΣΥ και τρία μέλη της Δυναμικής Ελλάδας και θα συνέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να συζητάει θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και τρόπους εξόδου από την κρίση. Στις 16 Μαΐου θα επαναληφθεί η παραπάνω συνάντηση ούτως ώστε να αποτιμηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και το αν υπάρχει κοινός τόπος για κομβικά ζητήματα. Επίσης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα κοινή εκδήλωση με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Στην συνάντηση οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι έχει προκύψει  «η ανάγκη για προγραμματική σύγκλιση καθώς και η εντατικοποίηση των προσπαθειών για την σύγκλιση των δυνάμεων που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή, σύγχρονη, παραγωγική και δημιουργική προοπτική της Ελλάδας,με στόχο την δημιουργία ενιαίου πολιτικού φορέα».  

Η συνεργασία των δύο Κινήσεων θα διαρκέσει μέχρι το Μάιο, αφού ο κ. Λοβέρδος επιθυμεί να έχει ανακοινώσει το νέο κόμμα το αργότερο τον Ιούνιο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και με άλλες Κινήσεις προκειμένου να διερευνήσει τα περιθώρια συνεργασίας μαζί τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης