Προειδοποίηση Κουβέλη σε Βουδούρη-Μουτσινά

Προειδοποίηση Κουβέλη σε Βουδούρη-Μουτσινά

«Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Προειδοποίηση Κουβέλη σε Βουδούρη-Μουτσινά
Στο σεβασμό των συλλογικών διαδικασιών έδωσε έμφαση στην ομιλία του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Φώτης Κουβέλης.

Επίσης, ο κ. Κουβέλης αποδοκίμασε σε έντονο ύφος όσους βουλευτές του κόμματος, αλλά και στελέχη, περιφρονούν τις συλλογικές αποφάσεις οργάνων, «δείχνοντας» με αυτό τον τρόπο τους κ.κ. Βουδούρη και Μουτσινά.

Επιπλέον, ο κ. Κουβέλης, με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, έδειξε την πόρτα της εξόδου στους δύο παραπάνω βουλευτές.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης είπε: «Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις, ούτε το δικαιώμα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου προσβάλλουν το κόμμα. Εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε».

Μετά την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του κ. Βουδούρη και των κ.κ. Μαργαρίτη και Χατζησωκράτη.

Ο κ. Μαργαρίτης στην τοποθέτησή του κάλεσε «αυτούς που δεν ξέρουν, να μάθουν από αυτούς που ξέρουν». Αμέσως αντέδρασε ο κ. Βουδούρης, λέγοντάς του, σε ειρωνικό ύφος: «Παράδωσέ μου τότε εσύ ένα σεμινάριο». Και συνέχισε, απευθυνόμενος και πάλι στον κ. Μαργαρίτη, αποκαλώντας τον «κεντρώο». Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Μαργαρίτη: «Εσύ είσαι παρέα της οικογένειας ΓΑΠ».

Δριμεία κριτική στο πρόσωπο του κ. Βουδούρη άσκησε επίσης ο κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης. Ο στενός συνεργάτης του κ. Φώτη Κουβέλη επί μακρόν μιλούσε για τον «βουλευτή της Β’ Αθήνας, ο οποίος δεν σέβεται τη συλλογικότητα».

Η απάντηση του κ. Βουδούρη ήρθε λίγο μετά: «Θα παρεξηγηθείς με αυτά που λες, γιατί είσαι αναπληρωματικός μου στη Β’ Αθήνας». Ο κ. Βουδούρης στην ομιλία του ζήτησε να επανακαθοριστεί η σχέση της ΔΗΜΑΡ με την κυβέρνηση.

Τέλος, την αποδοκιμασία τους κατά των κ.κ. Βουδούρη και Μουτσινά αποδοκίμασαν τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής, κ.κ. Νεφελούδης, Ζορκάδης και Σταυρόπουλος, οι οποίοι εντάσσονται στην εσωκομματική αντιπολίτευση και μέχρι πρότινος θεωρούνταν ότι βρίσκονταν στο ίδιο κλίμα με τους δύο βουλευτές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης