Παπαδημούλης σε Ανδρουλάκη: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε»

Παπαδημούλης σε Ανδρουλάκη: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε»

«Δεν πρέπει να κάνουμε είναι να επιδιώξουμε μεταγραφές με υλικά κατεδαφίσεως από τα σμπαράλια του πάλαι ποτέ δικομματικού συστήματος», επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Φέτελ τα βάζει με την τύχη του…
Παπαδημούλης σε Ανδρουλάκη: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε»
Τέλος στις συζητήσεις για ενδεχόμενη μετακίνηση του Μίμη Ανδρουλάκη στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με τέσσερις μόνο λέξεις
 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με ένα σχόλιο στο twitter που ανέφερε «Ευχαριστώ, δεν θα πάρουμε» έκλεισε ουσιαστικά την πόρτα της Κουμουνδούρου στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή.
 
Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως «ο κ. Ανδρουλάκης χθες ψήφισε τα μέτρα, σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε από το αποσυντιθέμενο ΠΑΣΟΚ, είπε ότι δεν θα ήθελε να είναι υπουργός της κυβέρνησης που στήριξε χθες, αλλά θα ήθελε να είναι μέσα στους υποψήφιους για μία κυβέρνηση της Αριστεράς». Στο άνοιγμα Ανδρουλάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε λέγοντας ότι «αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να επιδιώξουμε μεταγραφές με υλικά κατεδαφίσεως από τα σμπαράλια του πάλαι ποτέ δικομματικού συστήματος».
 
Κλείσιμο
Το μήνυμα Παπαδημούλη είχε σαν αποδέκτες και κάποια στελέχη της Κουμουνδούρου που θα έβλεπαν με καλό μάτι την «μεταγραφή» Ανδρουλάκη στο πλαίσιο των συμμαχιών που μπορεί να προκύψουν μετά τις πρόσφατες ανακατατάξεις που παρατηρούνται στο πολιτικό φάσμα.
 
Από την πλευρά του ο Μίμης Ανδρουλάκης μετά την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως επέλεξε να παραμείνει «σε γόνιμη απόσταση προς όλα τα σχήματα της ευρύτερης προοδευτικής αριστερής παράταξης θα συμβάλλω ιδεολογικά σε μια νέα σύνθεση και θα διατηρήσω μια πιο ανοιχτή, ειλικρινή και θερμή επικοινωνία με τον προοδευτικό λαϊκό κόσμο ο οποίος με στήριξε ολόψυχα δίχως ίχνος πελατειακής ανταπόδοσης στη σχέση μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης