Κι όμως... ο Κασιδιάρης είχε δίκιο για τον βουλευτικό μισθό των 8.000 ευρώ

Κι όμως... ο Κασιδιάρης είχε δίκιο για τον βουλευτικό μισθό των 8.000 ευρώ

Η Φωτεινή Πιπιλή δικαιώνει τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, που δήλωσε ότι οι βουλευτές έχουν μισθό πάνω από 8000 ευρώ

Κι όμως... ο Κασιδιάρης είχε δίκιο για τον βουλευτικό μισθό των 8.000 ευρώ
Αθελά της ή όχι η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής της ΝΔ και φανατική εχθρός κάθε συντεχνίας, όπως διακηρύσσει, δικαιώνει τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, που δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι οι βουλευτές έχουν μισθό πάνω από 8000 ευρώ και, πάντως, σε κάθε περίπτωση, μία υψηλή αμοιβή παρά τις συνεχείς περικοπές, που έχουν υποστεί.

Σημειωτέον ότι ο κ. Κασιδιάρης είχε έντονη λογομαχία, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο βήμα της Βουλής, με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αμφισβητούσε τους αριθμούς, χωρίς όμως να αναφέρει τη δική του εκδοχή για τον βουλευτικό μισθό.

Η κυρία Πιπιλή λοιπόν, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε ότι ο μισθός των βουλευτών - διαβάζοντας μάλιστα τη δική της τελευταία εκκαθάριση - είναι 8.217 ευρώ(!).

Κλείσιμο
Αναλυτικά, περίπου 5.700 είναι ο βασικός μισθός, 935 ευρώ αφορούν στην οργάνωση γραφείου (;), 1136 ευρώ για ταχυδρομικές υπηρεσίες και 364 ευρώ για έξοδα κίνησης. Αφαιρώντας διάφορες κρατήσεις (όπως υπέρ κόμματος!) το ποσό γίνεται 6.408 ευρώ, ένας μισθός δηλαδή διόλου ευκαταφρόνητος στις σημερινές συνθήκες και αφού έχουν οι βουλευτές υποστεί πολλές μειώσεις, οι οποίες φτάνουν, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της κυρίας Πιπιλή, τις πολλές χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ίσως για αυτό το λόγο κανείς άλλος, πλην του κ. Γεωργιάδη, που κι αυτός έχει την επιδίωξη να εμφανιστεί ως το αντίβαρο του κ. Κασιδιάρη στο πολιτικό σκηνικό και να διεκδικήσει τις ακροδεξιές ψήφους, δεν αμφισβήτησε αμέσως, ευθέως και με συγκεκριμένα στοιχεία τους ισχυρισμούς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης