
Ρε τους καυμένους τους ταγματαλήτες. Τους δύσμοιρους τους Χίτες. Η ανάγκη τους οδήγησε στην αμαρτία. Χειρότεροι απο τις πόρνες.
Η προπαγάνδα του φασισμού σε όλο της το μεγαλείο. Γραφει για να ψαρέψει άσχετους, ή, ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Ο υποστηρικτής της χούντας και των χρυσαύγουλων!!. λεει: "και οι απανταχού Κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι του φασιστοναζί Χίτλερ," .. ω τι γκαιμπελισμός!! δεν λέει ο μαθητης του Γκαίμπελς ότι αμεσως με την επικράτηση των ναζι το 1933 οι Γερμανοι Κομμουνιστες ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΝΤΑΧΑΟΥ, το δε ΚΚΓερμανίας απαγορευτηκε!! και ο ηγέτης του Ερνεστ Τελμαν πέθανε στη φυλακή από τις κακουχίες και τα βασανιστηρια..!!! πόσο φασιστας μπορει να ειναι κάποιος που να βιαζει την αλήθεια έτσι απροκάλυπτα?? ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ??? Δεν λέει το τι συνέβη, απλά σε παραπέμπει στο γκουγκλ για να δεις το προφανές, το σύμφωνο Μολότωφ Ρίμπεντροπ. Δεν λέει ότι η ΕΣΣΔ κάλεσε την Πολωνία ΚΑΙ τους Δυτικούς που ο χίτλερ ετοιμαζόταν να χτυπήσει, σε συμμαχία και αντιφασιστικό Μέτωπο για να να αντιμετωπίσουν το φασιστικό τερας. Η Πολωνική Κυβέρνηση από το Λονδίνο ΑΡΝΗΘΗΚΕ την συμμαχία της ΕΣΣΔ και στράφηκε στους Αγγλογάλους που της υποσχέθηκαν προστασία. όταν όμως ο χίτλερ επιτέθηκε στην Πολωνια οι Δυτικοί την Εγκατέλειψαν!!! αφήνοντας τον χιτλερ να την καταλάβει!!!. Η ΕΣΣΔ βλέποντας την κατάσταση και ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι έρχεται η επίθεση των φασιστών, προέλασε ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ (θα πω παρακατω) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ απο τους λαους της Λευκορωσίας, της Μισης Ουκρανιας και των Βαλτικών χωρών ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ειχαν παραχωρηθεί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στην Πολωνια μετά τον Α' παγκόσμιο Πόλεμο και την ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ (συμμετείχε και η Ελλάδα). Απλά οι πολίτες των χωρων αυτων ειχαν εισέλθει με δημοψηφισματα και αποδοχη πάνω από 90% στην ΕΣΣΔ συμμετέχοντας στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ανατρέποντας τους καπιταλιστες, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ οι επανασταση στις χωρες αυτές ανατράπηκε και επιβλήθηκε η βια ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ που τις κατέλαβαν και τις "παρεχώρησαν " στην Πολωνία..!!! ΗΤΑΝ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και οι Σοβιετικοί προέλεσαν εκει για να αποκτησουν ζωτικό χώρο, ώστε να εμποδιστούν τα γερμανικά στρατευματα ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ!! ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ !!! ψευτη!! Μετά λοιπόν την αθετηση των δυτικών να δεχτουν την Σοβιετική Πρόταση για μετωπο εναντια στο φασισμό, Οι Σοβιετικοί χρειαζόντουσαν χρόνο (για να μεταφερουν τα εργοστασια τους πίσω στα Ουραλια) και το πέτυχαν αφού γνωριζαν ότι ο χιτλερ θα τους επιτεθεί αφου πάρει ολες τις προμηθειες της Ευρώπης. το σύμφωνο ηταν ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΣΣΔ και απέδωσε!! ο χιτλερ ενα χρόνο μετά ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΣΔ και τα υπόλοιπα ειναι γνωστά. ας σταματησουν οι φασιστες να ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
Δυο μήνες πριν την επιστράτευση, ήταν στην Πίνδο κατασκηνωμένες δυο Ταξιαρχίες. Ήταν δυνατόν εγώ από μόνος μου να ξεκινήσω από τον Έβρο και να πάω στο Μπέλες; Χωρίς διαταγή ΓΕΣ, χωρίς σχέδιο-τακτική επιχειρήσεων; Κάθε φαντάρος από μόνος του δεν κάνει τίποτα. Άσε του ότι ήταν αδύνατο από τις 3 π.μ. , μέχρι το ξημέρωμα να έφτασαν όλοι πάνω με στολές, όπλα, πυρομαχικά κ.α. ούτε με πύραυλο..... Υ.Γ. Τα οχυρά Μεταξά(που είναι έτοιμα και σήμερα για χρήση), ήταν έτοιμα χρόνια πριν τον πόλεμο γιατί σαν στρατιωτικός "μυρίστηκε" τις προθέσεις της Γερμανίας.
Το έπος του '40 ήταν η απάντηση των Ελλήνων σ' ένα πανεθνικό προσκλητήριο του οποίου απόντες ήσαν όπως πάντοτε οι κομμουνιστές. Βλέπετε, ίσχυε, τότε το πρόσκαιρο σύμφωνο φιλίας Γερμανίας - ΕΣΣΔ (Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ), και το ΚΚΕ, υπάκουο στις εντολές της Μόσχας διακήρυττε ότι κακώς πολεμούμε τους Ιταλούς. Ο τότε Γ.Γ. του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης δεν αφήνει καμία αμφιβολία γ' αυτό:"Ο Μεταξάς από την πρώτη στιγμή έκαμε πόλεμο φασιστικό, κατακτητικό πόλεμο"Για το Ζαχαριάδη εχθρός δεν είναι ο ιταλικός στρατός, αλλά "ο κύριος εχθρός του λαού (είναι ο Μεταξάς), η ανατροπή του είναι το πιο άμεσο και ζωτικό συμφέρον της χώρας".(Γ' επιστολή Ν.Ζαχαριάδη, 17-1-1941). Αλλά και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ στο "μανιφέστο" της 7-12-1940 καλούσε τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν: "Ο πόλεμος προκλήθηκε από την βασιλομεταξική σπείρα. Δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας... Καλούνται οι στρατιώτες να αρνηθούν να πολεμήσουν..."Με την εκδήλωση της εαρινής ιταλικής επιθέσεως το Μάρτιο του 1941 το ΚΚΕ καλούσε με ανακοίνωσή του (18 Μαρτίου 1941) τους Έλληνες στρατιώτες να εγκαταλείψουν τον αγώνα, και τον Ελληνικό λαό να παραδειγματιστεί από τον "ηρωικό αδελφό λαό της Βουλγαρίας.
Και το ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ, ΡΕ ΑΛΗΤΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ψευδής ισχυρισμός είναι , ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ?
Εκείνο το βράδι που ο Μεταξάς δέχθηκε την επίσκεψη από τον Ιταλό πρέσβη της κυβέρνησης Μουσολίνι, φέρεται να είπε το περίφημο «ΟΧΙ» το οποίο έμεινε στην ιστορία και έκτοτε μνημονεύεται ως μεγάλη ιστορική πράξη του δικτάτορα Μεταξά. Εδώ δεν θα κάνουμε ιστορική ανάλυση. Δεν θα μπούμε στην λογική να απαντήσουμε με τους συνηθισμένους τρόπους και να υποστηρίξουμε ότι δεν ήταν ο Μεταξάς που είπε το «ΟΧΙ» αλλά ο ελληνικός λαός. Δεν θα υπενθυμίσουμε το πόσο γερμανο-ιταλόφιλος ήταν ο δικτάτορας, ο οποίος όμως αναγκάστηκε να ταχθεί στο πλευρό των συμμάχων γιατί ο βασιλιάς ήταν αγγλόφιλος και ο συσχετισμός δύναμης έδειχνε, όπως και αποδείχτηκε, ότι ο φασιστικός άξονας θα έχανε τον πόλεμο. Το πραγματικό ερώτημα είναι άλλο: Τι αλήθεια είπε ο Μεταξάς; Γιατί όπως λέει και η ιστορία δεν είπε «ΟΧΙ». Στην ουσία όλο το βράδι ο Μεταξάς έψαχνε την κατάλληλη διατύπωση, όπως την ψάχνουν οι σύγχρονοι κατακτητές. Μόνο που σήμερα οι διατυπώσεις αυτές μπαίνουν σε κείμενα του Eurogroup. Τότε ο Μεταξάς είπε μια φράση που δεν περιείχε την λέξη «όχι»: Alors c’est la guerre. (Δηλαδή έχουμε πόλεμο). Μπροστά δεν ήμασταν, όμως μαντεύουμε πως πρέπει να είχε προηγηθεί ο παρακάτω διάλογος: Μεταξάς: Τα σέβη μου αγαπητέ πρέσβη Πρέσβης: Τα σέβη μου αγαπητέ πρωθυπουργέ Μ: Τι σας φέρνει τέτοια ώρα εδώ; Π: Έχουμε εξελίξεις Μ: Πες μου αγαπητέ, πως μπορώ να βοηθήσω; Π: Θέλω να σου ζητήσω μια πολύ μεγάλη χάρη Μ: Πιο μεγάλη από τότε που μου ζητήσατε να κάνω γαργάρα τον τορπιλισμό της Ελλης; Π: Ναι, φοβάμαι πιο μεγάλη Μ: Τι είναι αγαπητέ συμφασίστα; Θα κάνω ότι θέλετε Π: Θέλουμε να ανοίξετε τα σύνορά σας να περάσουμε Μ: Και πως θα γίνει αυτό; Π: Απλά θα έρθετε με το μέρος μας. Ο Μπενίτο με τον Χίτλερ κάνουν πολύ καλή παρέα και θα εκτιμούσαν αν τους τιμούσατε με την δική σας συντροφιά. Μ: Είναι πολύ τιμητικό δε λέω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ Π: Γιατί; Μ: Να, ξέρετε, δεν μπορώ να ζητήσω από τον λαό να κάτσει να τον κατακτήσουν. Π: Μα δεν θα σας κατακτήσουμε, θα σας απελευθερώσουμε Μ: Έπειτα, είναι και εκείνος ο βασιλιάς που μου έχει ζαλίσει τα άντερα. Είναι με τους Άγγλους, και του χρωστάω μεγάλη χάρη. Με 4% με έκανε πρωθυπουργό. Π: Ποιος τον χέζει κι αυτόν; Μ: Ναι, αλλά ξέρετε, έχω κι ένα άλλο θέμα. Πιο προσωπικό Π: Πείτε μου Μ: Κάθε φορά που συναντιέμαι με τον Αδόλφο και τον Μπενίτο με κοροϊδεύουν γιατί είμαι κοντός. Π: Αυτό είναι αλήθεια, σας κοροϊδεύουν, όχι μόνο γιατί είστε κοντός. Μ: Καταλαβαίνετε επομένως ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους. Π: Κρίμα. Ίσως στο μέλλον, σε κάποιον άλλο πόλεμο. Μ: Δηλαδή αυτό ήταν, δεν θα με παρακαλέσετε λίγο; Με την πρώτη κάνετε πίσω; Π: Σιγά μην σε παρακαλέσουμε γελοίε, κοντέ, Έλληνα. Εμείς είμαστε ανώτερη φυλή, δεν παρακαλάμε εσάς τους υπάνθρωπους. Μ: Α, έτσι έ; Π: Έτσι. Μ: Εντάξει λοιπόν. Και για να σου δείξω πόσο ανώτεροι και καλλιεργημένοι είμαστε θα στο πω στα γαλλικά: Alors, c’est la guerre!
Το ΟΧΙ το είπε ολόκληρος ο ελληνικός λαός που αποφάσισε με αυταπάρνηση και με ένστικτο να σταθεί ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια του άξονα. Η αντίσταση δεν κηρύσσεται με διατάγματα ενός δικτάτορα αν δεν βρίσκει αποδοχή στη συνείδηση του λαού, αν δεν έχει σφυρηλατηθεί στην ιδιοσυγκρασία του. Ξυπνάτε εθνίκια
Με την ιταλική στρατιωτική εισβολή, το τότε καθεστώς της άρχουσας τάξης, η δικτατορία της 4ης Αυγούστου, αν και είχε ιδεολογική ταύτιση με τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό των φασιστικών κρατών, συντάχτηκε με τον άλλο ιμπεριαλιστικό συνασπισμό με επικεφαλής την Αγγλία. Γιατί αυτό επέβαλλαν τα γενικά συμφέροντα της αστικής τάξης. Το κεφάλαιο στην Ελλάδα, ιδιαίτερα οι εφοπλιστές, είχε δεσμούς άρρηκτης διαπλοκής κυρίως με το βρετανικό. Τους είχε ιστορικά αναπτύξει, αμέσως μετά τη συγκρότηση του ελληνικού αστικού κράτους (μετά την επανάσταση του 1821). Η δικτατορία του Μεταξά, που βεβαίως υπηρετούσε πιστότατα τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου, έκανε επιλογές συμμάχων όχι με βάση την ιδεολογία του Μεταξά, αλλά με βάση τα συμφέροντα και τις επιλογές συμμάχων της αστικής τάξης. Ο ίδιος, μάλιστα, ο Μεταξάς στο «Τετράδιο των σκέψεων», που κρατούσε παράλληλα με το ημερολόγιό του, στις 6/5/1940 έγραφε: «Είναι φυσικό, κράτη παραθαλάσσια σαν εμάς να είμεθα φιλικά με τους Αγγλους και κράτη μεσόγεια σαν τη Βουλγαρία, με τους Γερμανούς. Η διαφορά των πολιτευμάτων δεν παίζει ρόλο, γιατί και το Αγγλικό το δρόμο μας θα ακολουθήση. Γι' αυτό είναι τραγική η θέσις της Ιταλίας... Και η Ιταλία στο βάθος, τη φιλία προς την Αγγλία ζητά. Μόνο που αυτή ακολουθεί το δρόμο του μεγάλου, ενώ εμείς είμαστε μικροί»(Ι. Μεταξά: «Το προσωπικό του ημερολόγιο», τόμος Δ', σελ. 467). Ακόμη πιο σαφής ήταν ο Μεταξάς όταν εξηγούσε τη θέση της Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία - και σ' ό,τι αφορούσε την περιβόητη ουδετερότητα - μιλώντας στις αρχές Μάη του '40 με το Βρετανό δημοσιογράφο Αρθουρ Μάρτον και ενώ ήδη η Γερμανία είχε εξαπολύσει τον πόλεμο: «Είμεθα ουδέτεροι εφ' όσον χρόνον η Αγγλία θέλει να είμεθα ουδέτεροι. Τίποτε δεν κάνομε χωρίς συνεννόησιν με την Αγγλία και, τις περισσότερες φορές, ό,τι κάνομε γίνεται κατά σύστασιν ή παράκλησιν της Αγγλίας. Η Ελλάς είναι ζωτικό τμήμα της αγγλικής αυτοκρατορικής αμύνης»(«Τα μυστικά αρχεία του Φόρεϊν Οφις», εκδόσεις «Πάπυρος», σελ. 76). Επίσης, στις 3 Μαρτίου του 1934, μιλώντας στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, έλεγε: «Αν και είναι βεβαίως παράτολμον εις την πολιτική να δημιουργή κανείς δόγματα, η Ελλάς δύναται να θέση ως δόγμα πολιτικόν ότι εν ουδεμία περιπτώσει δύναται να ευρεθή εις στρατόπεδον αντίθετον εκείνου εις το οποίον θα ευρίσκετο η Αγγλία. Δυνάμεθα τούτο να το θεωρήσωμεν ως δόγμα. Εγώ τουλάχιστον το ασπάζομαι»(Ιωάννου Μεταξά «Ημερολόγιο», εκδόσεις «Γκοβόστης», τόμος Δ', σελ. 77).
ΡΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ, ΒΙΑΣΑΤΕ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΟΙΡΙΑ ΑΙΣΧΗ!!!! ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΡΩΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΖΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ... ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.......
Για την "συμφωνία του Μοναχου" δεν λετε κουβέντα ..μεγαλε "ιστοριοδίφιδες" για δειτε και τα ιστορικά στοιχεία με τις αναλογες παραπομπες, ή, ο δεξιός Ραιημον Καρτιε ηταν "κρυφοκομμουνιστης" γιατί μπορεί και να το ισχυριστείτε και αυτό!!!.. δειτε λοιπόν τι λέει ο Ραιημόν Καρτιε: ....."Πολύ πρόσφατα (τέλος Σεπτεμβρίου 2008) ανοίχθηκαν τα απόρρητα έγγραφα της Συμφωνίας του Μονάχου, με τα οποία τεκμηριώνεται ότι Γαλλία και Βρετανία σκόπευαν να στρέψουν τον Χίτλερ προς Ανατολάς, ώστε να "δουν τα δύο ολοκληρωτικά καθεστώτα να θάβουν το ένα το άλλο". Δεν υπολόγιζαν, όμως, πως πρώτα τα ίδια αυτά κράτη θα γίνονταν τα θύματα της Ναζιστικής επεκτατικότητας..." [Ρεϊμόν Καρτιέ, Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τ. Α΄, Πάπυρος, Αθήνα, 1964] Συμφωνα με τον ΡΑΙΗΜΌΝ ΚΑΡΤΙΕ .." ο μεν Στάλιν υπέγραψε το Σύμφωνο με στόχο να κερδίσει χρόνο και ο Χίτλερ με την εκ των προτέρων απόφαση "να το ξεσχίσει" (Ρεϊμόν Καρτιέ, Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τ. Α΄, Πάπυρος, Αθήνα, 1964)