Τέρενς Κουίκ: Οι Τούρκοι γιορτάζουν την Εθνική τους επέτειο στο Ζάππειο

Τέρενς Κουίκ: Οι Τούρκοι γιορτάζουν την Εθνική τους επέτειο στο Ζάππειο

Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, προκάλεσε η είδηση ότι ο εορτασμός της 89ης επέτειου από την ανακήρυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας στο Ζάππειο

Τέρενς Κουίκ: Οι Τούρκοι γιορτάζουν την Εθνική τους επέτειο στο Ζάππειο
Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, προκάλεσε η είδηση ότι ο εορτασμός της 89ης επετείου από την ανακήρυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Κουίκ, το περιστύλιο του Ζαππείου μισθώθηκε από την τουρκική πρεσβεία προκειμένου να φιλοξενήσει την εν λόγω δεξίωση.

«Κάποια πράγματα είναι πιο προκλητικά και από προκλητικά» αναφέρει ο κ. Κουικ και αναρωτιέται: «Τι  θα έλεγε αν ζούσε ο εθνικός Ηπειρώτης ευεργέτης και αγωνιστής του '21 Ευάγγελος Ζάππας; Ποιος είναι εκείνος ο “απίστευτος” που νοίκιασε το περιστύλιο του ιστορικού Ζαππείου στην Τουρκική πρεσβεία;».

Όπως μάλιστα σχολιάζει ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν θα απορήσει «αν κάποια μέρα τους εκμισθώσουμε και το περιστύλιο της Ελληνικής Βουλής».

«Δεν αντιλαμβάνεται κανένας τον τρόπο με τον οποίο μας προκαλεί συνεχώς η Άγκυρα;» αναρωτιέται και συνεχίζει: «Φαντάζομαι ότι αν ζούσε ο Ηπειρώτης ευεργέτης και αγωνιστής του ’21 Ευάγγελος Ζάππας, που πολέμησε μαζί με Καραϊσκάκη, Κολοκοτρώνη και Ανδρούτσο, δεν θα ήταν καθόλου περήφανος για το πώς κατάντησαν κάποιοι τη περιουσία που χάρισε στην πατρίδα μας».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης