ΣΥΡΙΖΑ: Κατόπιν εορτής οι λεονταρισμοί Βενιζέλου - Κουβέλη

ΣΥΡΙΖΑ: Κατόπιν εορτής οι λεονταρισμοί Βενιζέλου - Κουβέλη

«Ελάχιστο αντίκρισμα έχουν» εκτιμά η Κουμουνδούρου, «από τη στιγμή που έχουν συμφωνήσει στην υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής».

ΣΥΡΙΖΑ: Κατόπιν εορτής οι λεονταρισμοί Βενιζέλου - Κουβέλη
«Ελάχιστο αντίκρισμα έχουν οι λεονταρισμοί Κουβέλη - Βενιζέλου, κατόπιν εορτής, από τη στιγμή που έχουν συμφωνήσει στην υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής».

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, όπως καταγράφηκε σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, τα ήδη ψηφισμένα μέτρα για τα εργασιακά έχουν κατεδαφίσει κάθε εργασιακό δικαίωμα και έχουν στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους, βυθίζοντας παράλληλα στην ύφεση την ελληνική οικονομία.

Κλείσιμο
Για τους κυβερνητικούς εταίρους, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι εμφανίζονται ως σωτήρες των εργασιακών σχέσεων, αυτοί που τις έχουν ήδη διαλύσει και σκοπεύουν στο επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουν το έργο τους.

«Αυτοί που βρίσκονται απέναντι στην τρόικα δεν είναι οι κυβερνητικοί εταίροι, αλλά ο ελληνικός λαός που αγωνίζεται για την απαλλαγή της χώρας από το μνημόνιο και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στη βάση της προστασίας της εργασίας και του κοινωνικού κράτους και την αναδιανομή του πλούτου» καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης