Σαχινίδης: «Αν ντρέπονται που τους στηρίζει το ΠΑΣΟΚ να μας το πούνε ανοιχτά»

Σαχινίδης: «Αν ντρέπονται που τους στηρίζει το ΠΑΣΟΚ να μας το πούνε ανοιχτά»

Ηχηρή  σπόντα εκτόξευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης προς την πλευρά της ΝΔ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής...

Συμφωνία Τουρκίας – Ν. Κορέας για πυρηνικό αντιδραστήρα
Σαχινίδης: «Αν ντρέπονται που τους στηρίζει το ΠΑΣΟΚ να μας το πούνε ανοιχτά»
Ηχηρή  σπόντα εκτόξευσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης προς την πλευρά της ΝΔ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ξεκαθαρίζοντας ότι «αν κάποιοι έχουν πρόβλημα, ενοχλούνται ή ντρέπονται που τους στηρίζει το ΠΑΣΟΚ να μας το πούνε ανοιχτά και όχι με διαρροές». 

Τόνισε δε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν δεσμεύτηκε πως θα φιμωθεί, αλλά ότι θα σας στηρίξει. Την θέλετε ή όχι αυτή την στήριξη;».

Μάλιστα ο πρώην υπουργός Οικονομικών προχώρησε ακόμα ένα βήμα και ενημερώνοντας δημοσιογράφους επισήμανε ότι δόθηκε μια «περίοδος χάριτος» στους βουλευτές της ΝΔ προκειμένου «να ξεχαστεί τι έλεγαν προεκλογικά για το ΠΑΣΟΚ. Όμως δεν μπορεί να συνεχίζεται η προεκλογική ρητορική» και συμπλήρωσε "αν δεν θέλουν την στήριξη απο το ΠΑΣΟΚ, αν θέλουν να κυβερνήσουν μόνο με την ΔΗΜΑΡ να μας το πούνε".

Να σημειωθεί ότι και κατά την χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής ο κ. Σαχινίδης μίλησε για «ορισμένους υπουργός που δεν ανταποκρίνονται στο έργο της κυβέρνησης». Πάντως, αρκετοί  σημειώνουν ότι η  «έκρηξη» του κ. Σαχινίδη οφείλεται στην κριτική που άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός  κ. Χρήστος Σταϊκούρας για τις καθυστερήσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και κυρίως για τις 89 δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν υπάρχουν όμως και ορισμένοι που «βλέπουν» ποιο προωθημένα σενάρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης