Σαχινίδης: Πολλοί υπουργοί δεν πιστεύουν το έργο της κυβέρνησης

Σαχινίδης: Πολλοί υπουργοί δεν πιστεύουν το έργο της κυβέρνησης

«Έχουν γίνει ακτιβιστές των υπουργείων τους όχι υπέρ των πολιτών», είπε ο πρώην υπ. Οικονομικών, Φ. Σαχινίδης

Αποκάλυψη: Το νέο Ford Focus RS
Σαχινίδης: Πολλοί υπουργοί δεν πιστεύουν το έργο της κυβέρνησης
Σκληρή κριτική σε υπουργούς της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, τονίζοντας ότι «δεν πιστεύουν το έργο της κυβέρνησης». 

Ειδικότερα, κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013 ξεκαθάρισε ότι θέλει να πετύχει η κυβέρνηση επισήμανε όμως ότι «πολλοί υπουργοί δεν πιστεύουν το έργο της. Δεν προετοιμάζουν το πρόγραμμα ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και οι ρυθμοί ανάπτυξης». 

Τόνισε ότι αν και «πολλοί μιλούν για  ανάπτυξη, δεν κάνουν τίποτα γι αυτή. Δεν κάνουν τίποτα για να πέσουν οι τιμές, να περικοπούν δομές του δημόσιου τομέα. Έχουν γίνει ακτιβιστές των υπουργείων τους όχι υπέρ των πολιτών. Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι με περιορισμένους πόρους δεν μπορείς να διατηρείς φορείς που δεν παράγουν» και εξήγησε ότι «τι εξυπηρετούν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις πέραν αυτές της παραμεθορίου. Γιατί υπάρχει πέπλο προστασίας για εκείνους που υπηρετούν την γενική κυβέρνηση και μπήκαν με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ». 
Κλείσιμο

Ανέφερε πως «υπάρχουν υπουργοί που προσλαμβάνουν την τρέχουσα επικαιρότητα με ξεπερασμένες και καταδικασμένες μεθόδους» και αναφερόμενους προς τους κυβερνητικούς εταίρους σημείωσε «Δείτε τι πάθαμε εμείς στο ΠΑΣΟΚ; Οι πολίτες δεν μας τιμώρησαν για όσα κάναμε αλλά για όσα δεν κάναμε».

Μάλιστα, η τελευταία φράση του κ. Σαχινίδη προκάλεσε το ειρωνικό χειροκρότημα βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι κατά την προσφιλή τους τακτική άρχιζαν να φωνάζουν από τα έδρανα για «φυλακές», «τιμωρία» κ.α.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης